Povezane vesti
Bolje da si me pljunuo nego mi to rekao: Luna u teškoj depresiji, gušila se u suzama, Sloba nije znao šta da radi! (VIDEO)
Telegraf 01.04.2018
Luna je ponovo upala u loše raspoloženje i plakala je dok je pričala sa Slobom. Kao i obično, Sloba i Luna su ponovo imali raspravu os svojoj vezi, i Đoganijeva je plakala bez prestanka. Kretenu, idi pitaj Lunu da li smeš u WC! Besna Kija napala Slobu… »
Ko je, bre, matori perverznjak? Era poludeo zbog pitanja, počeo da se skida usred emisije, obezbeđenje ga izbacilo napolje…
Telegraf 01.04.2018
Era Ojdanić je izgubio kontrolu posle pitanja voditelja Siniše Medića. Tokom gostovanja u emisiji "Press pretres" Era Ojdanić je izgubio živce posle pitanja voditelja Siniše Medića i počeo je da se skida, nakon čega ga je obezbeđenje odvelo iz studija… »
Očuh, mama i ja duvamo travu zajedno! Luna šokirala Slobu svojom porodičnom tajnom! (VIDEO)
Telegraf 01.04.2018
Luna je Slobi ispričala kako se zabavljaju njen očuh Andrej, Anabela i ona. Da mora baš sve da otkrije o svojoj porodici Luna je dokazala kada je ispričala da njen očuh Andrej, Anabela i ona stalno konzumiraju marihuanu zajedno. Kretenu, idi pitaj Lunu… »
Vesti dana »

Cunami preti još jednoj zemlji, izdato upozorenje Građanima stigle SMS poruke
Alo pre 3 minutajoš 229 povezanih

"Možda ćemo sutra oboriti rekord Partizana": Srđan Blagojević dva puta poslao istu poruku Grobarima
Mondo pre 1 satjoš 35 povezanih

„Vučićeva izjava da neće biti novca za Univerzitet u Novom Pazaru je radikalski pristup Sandžaku“: Student Davud Delimeđac o pretnjama predsednika Srbije
Nova pre 48 minutajoš 24 povezane

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih