Повезане вести
Боље да си ме пљунуо него ми то рекао: Луна у тешкој депресији, гушила се у сузама, Слоба није знао шта да ради! (ВИДЕО)
Телеграф 01.04.2018
Луна је поново упала у лоше расположење и плакала је док је причала са Слобом. Као и обично, Слоба и Луна су поново имали расправу ос својој вези, и Ђоганијева је плакала без престанка. Кретену, иди питај Луну да ли смеш у ВЦ… »
Ко је, бре, матори перверзњак? Ера полудео због питања, почео да се скида усред емисије, обезбеђење га избацило напоље…
Телеграф 01.04.2018
Ера Ојданић је изгубио контролу после питања водитеља Синише Медића. Током гостовања у емисији "Пресс претрес" Ера Ојданић је изгубио живце после питања водитеља Синише Медића и почео је да се скида, након чега га је… »
Очух, мама и ја дувамо траву заједно! Луна шокирала Слобу својом породичном тајном! (ВИДЕО)
Телеграф 01.04.2018
Луна је Слоби испричала како се забављају њен очух Андреј, Анабела и она. Да мора баш све да открије о својој породици Луна је доказала када је испричала да њен очух Андреј, Анабела и она стално конзумирају марихуану заједно… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 12 минутајош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 12 минутајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане