Повезане вести

Боље да си ме пљунуо него ми то рекао: Луна у тешкој депресији, гушила се у сузама, Слоба није знао шта да ради! (ВИДЕО)

Боље да си ме пљунуо него ми то рекао: Луна у тешкој депресији, гушила се у сузама, Слоба није знао шта да ради! (ВИДЕО)

Телеграф 01.04.2018
Луна је поново упала у лоше расположење и плакала је док је причала са Слобом. Као и обично, Слоба и Луна су поново имали расправу ос својој вези, и Ђоганијева је плакала без престанка. Кретену, иди питај Луну да ли смеш у ВЦ… »
Ко је, бре, матори перверзњак? Ера полудео због питања, почео да се скида усред емисије, обезбеђење га избацило напоље…

Ко је, бре, матори перверзњак? Ера полудео због питања, почео да се скида усред емисије, обезбеђење га избацило напоље…

Телеграф 01.04.2018
Ера Ојданић је изгубио контролу после питања водитеља Синише Медића. Током гостовања у емисији "Пресс претрес" Ера Ојданић је изгубио живце после питања водитеља Синише Медића и почео је да се скида, након чега га је… »
Очух, мама и ја дувамо траву заједно! Луна шокирала Слобу својом породичном тајном! (ВИДЕО)

Очух, мама и ја дувамо траву заједно! Луна шокирала Слобу својом породичном тајном! (ВИДЕО)

Телеграф 01.04.2018
Луна је Слоби испричала како се забављају њен очух Андреј, Анабела и она. Да мора баш све да открије о својој породици Луна је доказала када је испричала да њен очух Андреј, Анабела и она стално конзумирају марихуану заједно… »

Вести дана »