Повезане вести
"Кариока" постао најтрофејнији фудбалер у историји
Вести онлине 01.04.2018
Где је он - ту су трофеји. Бразилац Дани Алвес у суботу увече је узео други трофеј у дресу ПСЖ. У финалу Лига купа "свеци" су победили Монако - 3:0. То је искусном "кариоки" био, веровали или не, 36. трофеј у каријери. Жетву је… »
Бројке за свако поштовање: Дани Алвеш постао најтрофејнији фудбалер свих времена
Хот спорт 01.04.2018
Бразилски фудбалер Данијел Алевеш у суботу је са Пари Сен Жерменом доминантно дошао до трофеја Лига купа Француске, победом над екиом Монака резултатом 3:0 и тако дошао до рекордног броја трофеја. Тридесетчетрворогодишњи бек… »
Дани Алвеш је најтрофејнији фудбалер свих времена!
Вечерње новости 01.04.2018
Нисам ни знао да сам толико тога освојио. Велика част за мене што сам први по броју трофеја, сигуран сам да ће их бити још - истакао је 34-годишњи десни бек. НАЈТРОФЕЈНИЈИфудбалер у историји је - Дани Алвеш. Чувени Бразилац је у… »
Он је најтрофејнији фудбалер у историји!
Мондо 01.04.2018
Бразилац из Пари сен Жермена Дани Алвес освањем Лига купа Француске стигао до 36. трофеја у каријери. Десни бек "светаца" Дани Алвес је рекодер по броју освојених трофеја у историји фудбала! Већину пехара, Бразилац је освојио у… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 28 минутајош 1 повезана
Измене у овом делу града све до фебруара следеће године: Ове линије мењају трасу
Курир пре 38 минутајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане