Povezane vesti

Zadovoljni Pešić nahvalio Lučance: ''Oni neguju veoma lep stil fudbala''

Zadovoljni Pešić nahvalio Lučance: ''Oni neguju veoma lep stil fudbala''

Sportske.net 01.04.2018
Za razliku od prethodne utakmice protiv Mačve u Šapcu, kada su crveno-beli imali primedbe zbog grube igre rivala, ovoga puta protivnik je zaslužio i pohvale iz Zvezde. Crvena zvezda je furiozno ušla u ovaj odlučujući deo sezone u Superligi, slavila je u… »
Pešić skroman i posle 25 golova u sezoni: Nisam opterećen brojkama, bodovi su najvažniji

Pešić skroman i posle 25 golova u sezoni: Nisam opterećen brojkama, bodovi su najvažniji

Mozzart sport 01.04.2018
Odlični napadač zadovoljan činjenicom da je prekinuo post koji je trajao 684 minuta igre. Najbolji strelac Crvene zvezde u Lučanima je došao do brojke od 25 postignutih golova kada se u obzir uzmu sva takmičenja u ovoj sezoni. Ipak, rođeni Nišlija kao i… »
Milojević: Tih 12 bodova nije 12 bodova! Milovanović: Opasno je otvoriti se protiv Zvezde!

Milojević: Tih 12 bodova nije 12 bodova! Milovanović: Opasno je otvoriti se protiv Zvezde!

Hot sport 01.04.2018
Crvena zvezda je slavila u Lučanima 5:2 protiv Mladosti i dok je Vladan Milojević bio zadovoljan, Neško Milovanović je ostao zabrinut. Trener crveno-belih je posle meča pohvalio svoje momke, ali i protivnika. Takođe, čestitao je Mladosti na izgrađenoj… »
Milojević: Drago mi je da u Srbiji vidim teren sa veštačkom travom

Milojević: Drago mi je da u Srbiji vidim teren sa veštačkom travom

Vesti online 01.04.2018
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan posle ubedljive pobede (5:2) nad Mladosti u Lučanima u 29. kolu Superlige. - Želeo bih da čestitam domaćinu na fer i korektnoj igri u lepom ambijentu. Teren je bio dobro pripremljen, i s obzirom na… »
Milojević: Bilo je problematično sastaviti 18 igrača za protokol

Milojević: Bilo je problematično sastaviti 18 igrača za protokol

Mozzart sport 01.04.2018
„Mislim da je rezultat previsok i da ne oslikava pravo stanje na terenu“, kaže strateg crveno-belih. Trener Crvene zvezde Vladan Milojević zadovoljan je zbog pobede i osvojenih bodova u Lučanima, kao i da će to biti osnovni cilj i u poslednjem kolu ovog… »
Milojević: Rezultat previsok, bilo dobrih elemenata, ali i padova

Milojević: Rezultat previsok, bilo dobrih elemenata, ali i padova

Sportski žurnal 01.04.2018
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da rezultat u ubedljivoj pobedi nad Mladosti sa 5:2 ne oslikava odnos snaga na terenu. – Rezultat ne oslikava odnos snaga na terenu, mislim da je previsok i desio se u par minuta. Želeli smo dva… »

Vesti dana »

Danas promenljivo oblačno, temperatura do 31 stepen

Danas promenljivo oblačno, temperatura do 31 stepen

RINA pre 53 minutajoš 22 povezane
Preminuo Sem Nil, zvezda filma 'Park iz doba Jure'

Preminuo Sem Nil, zvezda filma 'Park iz doba Jure'

BBC News pre 43 minutajoš 18 povezanih
Akcize na gorivo od danas smanjene 10 odsto

Akcize na gorivo od danas smanjene 10 odsto

Glas Zaječara pre 1 satjoš 17 povezanih
Najmanje 27 poginulih u požaru u baru u Bangkoku

Najmanje 27 poginulih u požaru u baru u Bangkoku