Повезане вести
Задовољни Пешић нахвалио Лучанце: ''Они негују веома леп стил фудбала''
Спортске.нет 01.04.2018
За разлику од претходне утакмице против Мачве у Шапцу, када су црвено-бели имали примедбе због грубе игре ривала, овога пута противник је заслужио и похвале из Звезде. Црвена звезда је фуриозно ушла у овај одлучујући део сезоне у… »
Пешић скроман и после 25 голова у сезони: Нисам оптерећен бројкама, бодови су најважнији
Моззарт спорт 01.04.2018
Одлични нападач задовољан чињеницом да је прекинуо пост који је трајао 684 минута игре. Најбољи стрелац Црвене звезде у Лучанима је дошао до бројке од 25 постигнутих голова када се у обзир узму сва такмичења у овој сезони… »
Милојевић: Тих 12 бодова није 12 бодова! Миловановић: Опасно је отворити се против Звезде!
Хот спорт 01.04.2018
Црвена звезда је славила у Лучанима 5:2 против Младости и док је Владан Милојевић био задовољан, Нешко Миловановић је остао забринут. Тренер црвено-белих је после меча похвалио своје момке, али и противника. Такође, честитао је… »
Милојевић: Драго ми је да у Србији видим терен са вештачком травом
Вести онлине 01.04.2018
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић био је задовољан после убедљиве победе (5:2) над Младости у Лучанима у 29. колу Суперлиге. - Желео бих да честитам домаћину на фер и коректној игри у лепом амбијенту. Терен је био добро… »
Милојевић: Било је проблематично саставити 18 играча за протокол
Моззарт спорт 01.04.2018
„Мислим да је резултат превисок и да не осликава право стање на терену“, каже стратег црвено-белих. Тренер Црвене звезде Владан Милојевић задовољан је због победе и освојених бодова у Лучанима, као и да ће то бити основни циљ… »
Милојевић: Резултат превисок, било добрих елемената, али и падова
Спортски журнал 01.04.2018
Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да резултат у убедљивој победи над Младости са 5:2 не осликава однос снага на терену. – Резултат не осликава однос снага на терену, мислим да је превисок и десио се у пар… »
Вести дана »
Никола Јокић исписао историју НБА лиге! Србин доминирао на необичан начин, па ушао у одабрано друштво!
Курир пре 55 минутајош 43 повезане
Какав невероватан крах: Опкољено 10.000 украјинских војника - Герасимов известио Путина
Правда пре 1 сатјош 16 повезаних
Дачић: Возач који је изазвао саобраћајну несрећу на Новом Београду био под дејством алкохола
Данас пре 46 минутајош 69 повезаних