Повезане вести
Александар Џикић: Победа дража због свих оних који ме не воле, посебан поздрав за Тошин бунар
Хот спорт 01.04.2018
Кошаркаши Будућности славили су у мајсторици полуфиналне серије плеј-офа АБА лиге и тако се по први пут у историји пласирали у финале регионалног такмичења. Тренер Подгоричана Александар Џикић имао је много разлога за… »
Најбоља кошарка сезоне! Цедевита изгорела у паклу Мораче, Будућност напада трон АБА лиге
Моззарт спорт 01.04.2018
Фантастично славље екипе Александра Џикића. Најбоља утакмица сезоне у АБА лиги! Будућност је у пакленој атомфери Мораче после великог преокрета и други пут у полуфиналној серији савладала Цедевиту и постала први финалиста… »
Џикић: Порука Тошином бунару! Због свих који ме воле, али више због оних који ме не воле...
Моззарт спорт 01.04.2018
Тренер Будућности имао занимљиве изјаве после победе над Цедевитом. Будућност је први финалиста плеј-офа АБА лиге пошто је после три меча велике борбе вечерас елиминисала Цедевиту у пакленој атмосфери Мораче. Српски стручњак… »
Будућност стигла где никад није - у финале!
Мондо 01.04.2018
Екипа Александра Џикића победила у "мајсторици" и обезбедила свој дебитантски наступ у серији за титулу. Партија каријере Петра Поповића! Будућност је успела! "Морача" је била крцата, а црногорски шампион је први пут ушао у… »
Сви су једва чекали Џикићеву изјаву после великог тријумфа, има поруку и за оне који га не воле
Спортске.нет 01.04.2018
Годинама је Будућност чекала на пласман у финале регионалне лиге, а доласком Александра Џикића на клупу, Подгоричани су тај циљ и остварили. Могу ли још више? После велике борбе, пред препуним трибинама дворане ''Морача''… »
АБА лига: Цедевита пала у паклу ‘Мораче’, Будућност фуриозном четвртом четвртином до финала регионалне лиге!
Хот спорт 01.04.2018
Кошаркаши Будућности први су финалисти овосезонског издања АБА лиге, пошто су као домаћини дошли и до друге победе над екипом Цедевите и то резултатом 72:57. Екипа Александра Џикића је до велике победе дошла феноменалном игром… »
Џикићева порука Тошином бунару: Знају они…
Мондо 01.04.2018
"Драга ми је победа због свих који ме воле, али више због оних који ме не воле". Тренер кошаркаша Будућности Александар Џикић и његови раздрагани играчи, још опијени слашћу победе над Цедевитом у "мајсторици" полуфинала, ушли… »
Будућност први пут у финалу АБА лиге (видео)
Спортски журнал 01.04.2018
Кошаркаши Будуцности први пут су се пласирали у финале АБА лиге, пошто су у мајсторици полуфинала у Подгорици савладали Цедевиту 72:57 (11:17, 17:15, 17:14, 27:11). Кошаркаши Будућности први су финалисти плеј-офа АБА лиге, пошто… »
Рапсодија у плавом, имамо првог финалисту АБА лиге!
Спортске.нет 01.04.2018
Решена прва полуфинална дилема, у понедељак добијамо и решење друге. Кошаркаши подгоричке Будућности пласирали су се у финале плеј-офа АБА лиге, пошто су вечерас у мајсторици полуфиналне серије савладали Цедевиту резултатом… »
Будућнос разбила Цедевиту и пласирала се у финале АБА лиге
Вести онлине 01.04.2018
Кошаркаши Будућности први су финалисти АБА лиге, пошто су у мајсторици савладали Цедевиту 72:57 (11:17, 17:15, 17:14, 27:11). Подгоричани ће се борити у свом првом финалу регионалног такмичења. Утакмица је одиграна у Подгорици… »
Вести дана »
Народна банка Србије осигурава стабилност девизног тржишта и несметано снабдевање евром
Наслови.аи пре 23 минутајош 30 повезаних
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 2 сатајош 28 повезаних
Милојевић пред Штурм: Атмосфера у тиму је добра, још не знамо хоће ли Арнаутовић играти
РТС пре 28 минутајош 51 повезана
Вучић стигао у Брисел, присуствује радној вечери са Антонијом Костом и Урсулом фон дер Лајен
РТВ пре 1 сатјош 27 повезаних