Повезане вести
С крстачом по Хрватској због пара за болесну децу
Мондо 02.04.2018
Вест о хуманом подухвату Ријечанина Саше Павлића, који са крстом на леђима пешачи путем дугим 180 километара до Загреба за сву оболелу децу за чије лећење "нема пара", обишла је Хрватску, али и регион. Фото: МОНДО/Предраг Вујић… »
Протест Ријечанина због куповине авиона, пешачи са крстом до Загреба
РТС 02.04.2018
На најрадоснији хришћански празик Ускрс, Ријечанин Саша Павлић одлучио је да препешачи пут од Ријеке до Загреба, носећи дрвени крст који је сам направио, из протеста што Влада купује авионе за пола милијарде долара уместо да… »
Реакција овог Хрвата на куповину Ф-16 одушевиц́е и многе Србе
Вести онлине 02.04.2018
На најрадоснији хришћански празик Ускрс, Ријечанин Саша Павлић, одлучио је да препешачи пут од Ријеке до Загреба, носећи дрвени крст који је сам направио, из протеста што влада купује авионе за пола милиона долара уместо да, како… »
Бесан на државу пешачи 180 км с крстом на леђима: Хрватска нема пара за болесну децу, а за војне авионе даје 500 милиона…
Курир 02.04.2018
На најрадоснији хришћански празик Ускрс, Ријечанин Саша Павлић, одлучио је да препешачи пут од Ријеке до Загреба, носећи дрвени крст који је сам направио, из протеста што влада купује авионе за 500 милиона долара уместо да, како… »
Бесан на владу Хрватске: Пешачи са крстом на леђима јер се уместо лекова купују авиони (фото)
Вечерње новости 02.04.2018
Ријечанин Саша Павлић поручио властима да “заграбе у исти бунар у којем су нашли 500.000.000 долара за куповину борбених авиона и напуни фонд за ретке лекове“. На најрадоснији хришћански празик Ускрс, који католици обележавају… »
Саша пешачи са крстом на леђима од Ријеке до Загреба: Носи га за сву децу и родитеље "драгим вођама овог народа"
Телеграф 02.04.2018
Одлучио је, каже, да направи крст који носи у Загреб "драгим вођама овог народа" На хришћански празик Ускрс, који католици обележавају овог викенда, Ријечанин Саша Павлић, одлучио је да препешачи пут од Ријеке до Загреба, носећи… »
Ријечанин пешачи из протеста са крстом на леђима
Студио Б 02.04.2018
На најрадоснији хришћански празик Ускрс, који католици обележавају овог викенда, Ријечанин Саша Павлић, одлучио је да препешачи пут од Ријеке до Загреба, носећи дрвени крст који је сам направио, из протеста што влада купује… »
Вести дана »

Уживо, Ангелина Топић у финалу Светског првенства: Прекинуто такмичење, Ангелина рушила летвицу!
Мондо пре 44 минутајош 25 повезаних

Историјски заокрет Велика Британија данас признаје Палестину изазивајући бурне реакције
Дневник пре 2 сатајош 19 повезаних