Povezane vesti
S krstačom po Hrvatskoj zbog para za bolesnu decu
Mondo 02.04.2018
Vest o humanom poduhvatu Riječanina Saše Pavlića, koji sa krstom na leđima pešači putem dugim 180 kilometara do Zagreba za svu obolelu decu za čije lećenje "nema para", obišla je Hrvatsku, ali i region. Foto: MONDO/Predrag Vujić Ilustracija… »
Protest Riječanina zbog kupovine aviona, pešači sa krstom do Zagreba
RTS 02.04.2018
Na najradosniji hrišćanski prazik Uskrs, Riječanin Saša Pavlić odlučio je da prepešači put od Rijeke do Zagreba, noseći drveni krst koji je sam napravio, iz protesta što Vlada kupuje avione za pola milijarde dolara umesto da, kako kaže, nabavi… »
Reakcija ovog Hrvata na kupovinu F-16 oduševiće i mnoge Srbe
Vesti online 02.04.2018
Na najradosniji hrišćanski prazik Uskrs, Riječanin Saša Pavlić, odlučio je da prepešači put od Rijeke do Zagreba, noseći drveni krst koji je sam napravio, iz protesta što vlada kupuje avione za pola miliona dolara umesto da, kako kaže, nabavi… »
Besan na državu pešači 180 km s krstom na leđima: Hrvatska nema para za bolesnu decu, a za vojne avione daje 500 miliona…
Kurir 02.04.2018
Na najradosniji hrišćanski prazik Uskrs, Riječanin Saša Pavlić, odlučio je da prepešači put od Rijeke do Zagreba, noseći drveni krst koji je sam napravio, iz protesta što vlada kupuje avione za 500 miliona dolara umesto da, kako kaže, nabavi… »
Besan na vladu Hrvatske: Pešači sa krstom na leđima jer se umesto lekova kupuju avioni (foto)
Večernje novosti 02.04.2018
Riječanin Saša Pavlić poručio vlastima da “zagrabe u isti bunar u kojem su našli 500.000.000 dolara za kupovinu borbenih aviona i napuni fond za retke lekove“. Na najradosniji hrišćanski prazik Uskrs, koji katolici obeležavaju ovog vikenda… »
Saša pešači sa krstom na leđima od Rijeke do Zagreba: Nosi ga za svu decu i roditelje "dragim vođama ovog naroda"
Telegraf 02.04.2018
Odlučio je, kaže, da napravi krst koji nosi u Zagreb "dragim vođama ovog naroda" Na hrišćanski prazik Uskrs, koji katolici obeležavaju ovog vikenda, Riječanin Saša Pavlić, odlučio je da prepešači put od Rijeke do Zagreba, noseći drveni krst… »
Riječanin pešači iz protesta sa krstom na leđima
Studio B 02.04.2018
Na najradosniji hrišćanski prazik Uskrs, koji katolici obeležavaju ovog vikenda, Riječanin Saša Pavlić, odlučio je da prepešači put od Rijeke do Zagreba, noseći drveni krst koji je sam napravio, iz protesta što vlada kupuje avione za pola… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti nakon protesta na Slaviji imaju poruku za građane: „Ostanite uz nas, tek smo počeli“
Nova pre 37 minutajoš 57 povezanih
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
Nedeljnik pre 5 satijoš 9 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 14 satijoš 2 povezane
Svetla i petnaest minuta tišine na velikom studentskom protestu u Beogradu
BBC News pre 43 minutajoš 23 povezane