Povezane vesti
(Foto) Da sam otvarao Bibliju koliko sam otvarao noge danas bih bio papa a ne zeka: Rijaliti zvezda izazvala bes šokantnom…
Kurir 02.04.2018
Rijaliti zvezda Neven Ciganović najveći hrišćanski praznik Uskrs čestitao je na šokantan način i razbesneo je internet zajednicu. Naime, Ciganović je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj sedi raširenih nogu. "Da sam otvarao… »
Skandalozno: Kontoroverzni Balkanac čestitao Uskrs i pokazao svoj polni organ, region zgrožen prizorom!
Blic 02.04.2018
Mnoge poznate ličnosti su tražile način na koji će što bolje čestitati jedan od najvećih hrišćanskih praznika. Izgleda da je bilo i onih koji su u toj zamisli i preterali. Reč je o kontroverznom Hrvatu Nevenu Ciganoviću. Ovaj muškarac je na… »
Vesti dana »

Akademski plenum: Vučić izvršio uticaj na puštanje nasilnika na slobodu i inspiriše novo nasilje
N1 Info pre 1 satjoš 25 povezanih

Studenti zovu na hitan protest: Okupljanje u kampusu, ide se do prostorija SNS-a
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 20 povezanih

Gradonačelnik Žarko Mićin o sednici Saveta za kulturu Opozicija širi apsolutne neistine da nisam hteo da prisustvujem
Dnevnik pre 1 satjoš 15 povezanih

SRCE: Suspendovan policajac koji je priveo nasilnika iz SNS, MUP da saopšti detalje o suspenziji
Beta pre 1 satjoš 14 povezanih

Incident na Pravnom fakultetu: Student pretukao profesorku i radnika obezbeđenja, određeno mu zadržavanje
NIN pre 2 satajoš 59 povezanih