Povezane vesti
(Foto) Da sam otvarao Bibliju koliko sam otvarao noge danas bih bio papa a ne zeka: Rijaliti zvezda izazvala bes šokantnom…
Kurir 02.04.2018
Rijaliti zvezda Neven Ciganović najveći hrišćanski praznik Uskrs čestitao je na šokantan način i razbesneo je internet zajednicu. Naime, Ciganović je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj sedi raširenih nogu. "Da sam otvarao… »
Skandalozno: Kontoroverzni Balkanac čestitao Uskrs i pokazao svoj polni organ, region zgrožen prizorom!
Blic 02.04.2018
Mnoge poznate ličnosti su tražile način na koji će što bolje čestitati jedan od najvećih hrišćanskih praznika. Izgleda da je bilo i onih koji su u toj zamisli i preterali. Reč je o kontroverznom Hrvatu Nevenu Ciganoviću. Ovaj muškarac je na… »
Vesti dana »
BLOG Apokalipsa u LA: Vatrogasci se muče sa najmanje tri ogromna požara, Pentagon šalje vojsku, čuveni Sanset Bulevar u ruševinama
Nova pre 1 satjoš 70 povezanih
Dva povećanja plate za prosvetare ove godine, još jedno u januaru 2026! Vučević se obratio posle sastanka sa predstavnicima sindikata, ovo je predlog Vlade
Kurir pre 2 satajoš 37 povezanih
I danas natprosečno toplo, a uveče nas čeka potpuni preokret! Rhmz se oglasio rano jutros, stiže drastično hladnije vreme, a izdato i upozorenje zbog opasne pojave
Blic pre 59 minutajoš 33 povezane
Uhapšeni maloletnici koji su tukli tinejdžere ispred Promenade, za dvojicom se još traga
N1 Info pre 3 satajoš 24 povezane