Povezane vesti
(Foto) Da sam otvarao Bibliju koliko sam otvarao noge danas bih bio papa a ne zeka: Rijaliti zvezda izazvala bes šokantnom…
Kurir 02.04.2018
Rijaliti zvezda Neven Ciganović najveći hrišćanski praznik Uskrs čestitao je na šokantan način i razbesneo je internet zajednicu. Naime, Ciganović je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj sedi raširenih nogu. "Da sam otvarao Bibliju… »
Skandalozno: Kontoroverzni Balkanac čestitao Uskrs i pokazao svoj polni organ, region zgrožen prizorom!
Blic 02.04.2018
Mnoge poznate ličnosti su tražile način na koji će što bolje čestitati jedan od najvećih hrišćanskih praznika. Izgleda da je bilo i onih koji su u toj zamisli i preterali. Reč je o kontroverznom Hrvatu Nevenu Ciganoviću. Ovaj muškarac je na svom… »
Vesti dana »
Operativni tim za pristupanje Srbije EU sastao se sa predstavnikom Evropske komisije za proširenje
NIN pre 13 minutajoš 25 povezanih
Ministarstvo poljoprivrede: Uvodi se oznaka za domaće proizvode „100 odsto iz Srbije“ i ograničava uvoz mleka
Nova ekonomija pre 43 minutajoš 25 povezanih
Nakon svađe sevale pesnice: Pritvor za Leskovčanina zbog nanošenja teških telesnih povreda
B92 pre 1 satjoš 22 povezane
U Srbiji danas hladnije vreme, uveče moguć sneg - temperature od šest do 14℃
Euronews pre 6 satijoš 28 povezanih