Povezane vesti
(Foto) Da sam otvarao Bibliju koliko sam otvarao noge danas bih bio papa a ne zeka: Rijaliti zvezda izazvala bes šokantnom…
Kurir 02.04.2018
Rijaliti zvezda Neven Ciganović najveći hrišćanski praznik Uskrs čestitao je na šokantan način i razbesneo je internet zajednicu. Naime, Ciganović je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj sedi raširenih nogu. "Da sam otvarao Bibliju… »
Skandalozno: Kontoroverzni Balkanac čestitao Uskrs i pokazao svoj polni organ, region zgrožen prizorom!
Blic 02.04.2018
Mnoge poznate ličnosti su tražile način na koji će što bolje čestitati jedan od najvećih hrišćanskih praznika. Izgleda da je bilo i onih koji su u toj zamisli i preterali. Reč je o kontroverznom Hrvatu Nevenu Ciganoviću. Ovaj muškarac je na svom… »
Vesti dana »

Ubistvo Čarlija Kirka: Osumnjičenog prijavio porodični prijatelj, na pronađenim mecima pisalo 'O bela ćao'
BBC News pre 2 satajoš 56 povezanih

Skuplje grejanje od oktobra: Većina toplana u Srbiji povećala cene za predstojeću sezonu
Danas pre 7 satijoš 20 povezanih

Protest zborova Novog Sada ispred zgrade pravosudnih organa povodom saslušanja policajca
N1 Info pre 4 satijoš 16 povezanih

NATO pokreće operaciju „Istočni stražar“ da ojača odbranu na istočnom krilu
Nedeljnik pre 10 minutajoš 27 povezanih