Povezane vesti
Stolica: Nije mi bilo dobro, osećao sam mučninu
Dnevnik 02.04.2018
Izuzetno emotivno doživeo je remi između fudbalera Radničkog i Vojvodine trener Novosađana Ilija Stolica. Mladi stručnjak je negodovao u nekoliko situacija, a onda se, u drugom poluvremenu, samoinicijativno povukao s klupe i susret pratio u društvu… »
Nikolić oštetio i Radnički
Sportski žurnal 02.04.2018
Mnogo nezadovoljstva posle utakmice na Čairu, kragujevački arbitar napravio nekoliko propusta. Biće sigurno još priče o subotnjem superligaškom derbiju, između Radničkog i Vojvodine. I komentara. I nezadovoljstva. Činilo se da nerešen ishod (1:1), zbog… »
Stolica o napuštanju klupe: Nisam se osećao dobro
Večernje novosti 01.04.2018
Smatrao sam da je najbolje da se sklonim. Odmah da kažem, da mi na pamet nije palo da odstupim. Nikada sebi neću dozvoliti da igračima okrenem leđa, kaže Ilija Stolica. ILIJA Stolica, strateg fudbalera Vojvodine, u subotu je na "Čairu", posle penala… »
Vesti dana »

Smena sunca i oblaka – mogući kratkotrajni pljuskovi na jugu, temperatura do 31 stepen
RTS pre 59 minutajoš 6 povezanih

Najveća kriza od dejtona: Šta će se sada dešavati sa Dodikom i da li će zaista u zatvor: "Ovo je kao da je neko bacio bombu na ustav BiH"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Zapetljavanje Gordijevog čvora: Osmani povukla zahtev Ustavnom sudu produbljujući političku krizu na Kosovu
Insajder pre 13 minutajoš 1 povezana