Повезане вести

Чуо сам да си ме варала са петорицом: Кија се расплакала после бруталне свађе са Слобом, рекла му да ће га задавити голим…

Чуо сам да си ме варала са петорицом: Кија се расплакала после бруталне свађе са Слобом, рекла му да ће га задавити голим…

Пресс 02.04.2018
- Он је то мени радио у браку, иза леђа, кунем се у рођену мајку да ја то нисам урадила, ја сам чиста - поручила је Кија. Синоћ су Кија и Слоба имали вероватно најгору свађу до сада, после које је Кристина неутешно плакала. Шок… »
Ко је, бре, матори перверзњак? Ера полудео због питања, почео да се скида усред емисије, обезбеђење га избацило напоље…

Ко је, бре, матори перверзњак? Ера полудео због питања, почео да се скида усред емисије, обезбеђење га избацило напоље…

Пресс 02.04.2018
Ера Ојданић је изгубио контролу после питања водитеља Синише Медића. Током гостовања у емисији "Пресс претрес" Ера Ојданић је изгубио живце после питања водитеља Синише Медића и почео је да се скида, након чега га је… »
Кретену, иди питај Луну да ли смеш у вц! Бесна Кија напала Слобу, он побегао напоље! (ВИДЕО)

Кретену, иди питај Луну да ли смеш у вц! Бесна Кија напала Слобу, он побегао напоље! (ВИДЕО)

Пресс 02.04.2018
- Ти требаш да се запиташ како ћеш даље без мене, ја итекако могу без тебе - викала је Кија на Слобу. Свађа Слобе и Кије је трајала скоро целу ноћ, а Радановић је у једном тренутку побегао од своје супруге. Чуо сам си ме варала… »
Очух, мама и ја дувамо траву заједно! Луна шокирала Слобу својом породичном тајном! (ВИДЕО)

Очух, мама и ја дувамо траву заједно! Луна шокирала Слобу својом породичном тајном! (ВИДЕО)

Пресс 02.04.2018
Луна је Слоби испричала како се забављају њен очух Андреј, Анабела и она. а мора баш све да открије о својој породици Луна је доказала када је испричала да њен очух Андреј, Анабела и она стално конзумирају марихуану заједно… »
ВИДЕО: Ера Ојданић се скинуо у гаће усред емисије, обезбеђење га избацило!

ВИДЕО: Ера Ојданић се скинуо у гаће усред емисије, обезбеђење га избацило!

Вести онлине 02.04.2018
Певач Ера Ојданић направио је хаос на снимању емисије "Пресс претрес" након чега је избачен. Наиме, водитељ емисије Синиша Медић питао је Еру зашто га зову "матори перверзњак", након чега је певач полудео. "Јел си ти мене… »

Вести дана »