Povezane vesti
Čuo sam da si me varala sa petoricom: Kija se rasplakala posle brutalne svađe sa Slobom, rekla mu da će ga zadaviti golim…
Press 02.04.2018
- On je to meni radio u braku, iza leđa, kunem se u rođenu majku da ja to nisam uradila, ja sam čista - poručila je Kija. Sinoć su Kija i Sloba imali verovatno najgoru svađu do sada, posle koje je Kristina neutešno plakala. Šok nad šokovima! Kija… »
Ko je, bre, matori perverznjak? Era poludeo zbog pitanja, počeo da se skida usred emisije, obezbeđenje ga izbacilo napolje…
Press 02.04.2018
Era Ojdanić je izgubio kontrolu posle pitanja voditelja Siniše Medića. Tokom gostovanja u emisiji "Press pretres" Era Ojdanić je izgubio živce posle pitanja voditelja Siniše Medića i počeo je da se skida, nakon čega ga je obezbeđenje odvelo iz… »
Kretenu, idi pitaj Lunu da li smeš u wc! Besna Kija napala Slobu, on pobegao napolje! (VIDEO)
Press 02.04.2018
- Ti trebaš da se zapitaš kako ćeš dalje bez mene, ja itekako mogu bez tebe - vikala je Kija na Slobu. Svađa Slobe i Kije je trajala skoro celu noć, a Radanović je u jednom trenutku pobegao od svoje supruge. Čuo sam si me varala sa petoricom: Kija… »
Očuh, mama i ja duvamo travu zajedno! Luna šokirala Slobu svojom porodičnom tajnom! (VIDEO)
Press 02.04.2018
Luna je Slobi ispričala kako se zabavljaju njen očuh Andrej, Anabela i ona. a mora baš sve da otkrije o svojoj porodici Luna je dokazala kada je ispričala da njen očuh Andrej, Anabela i ona stalno konzumiraju marihuanu zajedno. Kretenu, idi pitaj… »
VIDEO: Era Ojdanić se skinuo u gaće usred emisije, obezbeđenje ga izbacilo!
Vesti online 02.04.2018
Pevač Era Ojdanić napravio je haos na snimanju emisije "Press pretres" nakon čega je izbačen. Naime, voditelj emisije Siniša Medić pitao je Eru zašto ga zovu "matori perverznjak", nakon čega je pevač poludeo. "Jel si ti mene pozvao da praviš… »
Vesti dana »
Brnabić: Lojalisti su naše značajno krilo, jačaju jer ne mogu više da trpe laži opozicije
NIN pre 2 satajoš 15 povezanih
U Beogradu i Novom Sadu 15 minuta tišine za poginule na novosadskoj železničkoj stanici
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih