Povezane vesti
Od danas strože kazne za saobraćajne prekršaje
Politika 03.04.2018
Merenje srednje brzine na auto-putevima počinje 25. aprila. Od danas se u Srbiji primenjuju nove, strože kazne za najteže prekršaje, ali i za prekršaje koji utiču na posledice saobraćajne nezgode. Izmene i dopune Zakona o bezbednosti saobraćaja, koje… »
Kako je protekao prvi dan primene strožih kazni za saobraćajne prekršaje
RTS 03.04.2018
Od danas važe nove, oštrije kazne za saobraćajne prekršaje. Zakonodavac je predvideo dupliranje nekih kazni, a za 11 prekršaja plaćaće se sto i više hiljada dinara. Prvog dana primene novog Zakona o bezbednosti saobraćaja, proveravali smo njegovu primenu… »
Oštrije kazne za vozače – šta kažu građani i struka, a šta taksisti?
RTS 03.04.2018
Od danas važe nove, oštrije i znatno veće kazne u saobraćaju. Biće pogođeni oni vozači koji piju i voze i drastično krše ograničenje brzine. Količina alkohola sa 0,3 smanjena je na 0,2 promila, što je vrednost jednog piva. Kazne su za pojedine prekršaje… »
Od danas strože sankcije: Veće kazne smanjuju nesreće
Večernje novosti 03.04.2018
Danas stupaju na snagu izmene zakona o saobraćaju, koje predviđaju nove pojačane sankcije. Telefoniranje prilikom vožnje i nevezivanje pojasa isteraće iz džepa 10.000 dinara. OD danas će nesavesni vozači za većinu prekršaja plaćati veće kazne, jer je na… »
Vesti dana »
Okončan skup „Država to smo mi“ u Nišu: S protesta poručili da će „pumpati“ do raspisivanja izbora
Danas pre 45 minutajoš 26 povezanih
Poljoprivrednik priveden na Trbušnici: Stajao sam pred kordonom policije - oni su došli, uhvatili me i odneli
N1 Info pre 3 satajoš 12 povezanih
Zvezda osvojila ''Čika Daču'' i pobegla Partizanu na ''plus 7''!
Sportske.net pre 1 satjoš 37 povezanih
„Devet brodova je potopljeno, idemo i na ostale“ : Tramp saopštio da je američka mornarica uništila devet iranskih ratnih brodova i mornaričku komandu zemlje
Nedeljnik pre 1 satjoš 66 povezanih
Eparhija raško-prizrenska o hapšenju Srba u Suvom Grlu: Potres i nemir među meštanima
Euronews pre 15 minutajoš 25 povezanih