Povezane vesti
Dačić o KiM: Želimo kompromis, nećemo rat ali ne damo na sebe
RTS 03.04.2018
Srbija neće priznati nezavisnost Kosova, želimo dijalog, nećemo voditi rat i provocirati, ali ne damo na sebe i daćemo sve da dođe do kompromisa, rekao je za RTS potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. Ivica Dačić je, gostujući u… »
Vučić: Srbiju čekaju najteži razgovori
Glas Amerike 03.04.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je dao blagoslov predstavnicima Privredne komore Srbije i nekih kompanija da 18. aprila učestvuju na privrednom sajmu u Prištini, da, kako je rekao, idu tamo i pokušaju da pobeđuju ekonomijom i daljim… »
Dačić: Papir o sporazumu sa takozvanim Kosovom još uvek prazan
RTV 03.04.2018
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će od 10. do 12. aprila imati niz ključnih razgovora sa značajnim međunarodnim liderima na temu Kosova i Metohije. Nije na meni da kažem sa kim i tu se ne radi o tajnosti, nego o činjenici da u javnosti vlada… »
Dačić ne želi da otkrije sa kim će se Vučić sastati zbog Kosova: Nije na meni da to kažem, ali se radi o veoma značajnim…
Kurir 03.04.2018
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas "nije na njemu" da kaže s kim će se sastajati predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ali je dodao da su to "veoma značajni ljudi" zbog čega su značajni i ti sastanci. Vučić je danas najavio da će od 10… »
Vučić: Licemerje diglo buru, Niš nema pare da upravlja aerodromom, država ulaže 20 miliona evra
Večernje novosti 03.04.2018
Ovde je reč o prelasku nečega iz državne u državnu svojinu, reč je o dve različite institucije države. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da grad Niš nije u stanju da sam upravlja aerodromom i mogući njegov dalji razvoj, te da prelaskom… »
Vučić pesimista pred samit u Sofiji: Ne očekujem preterano dobre vesti za Srbiju
Kurir 03.04.2018
Radujem se svakom susretu na Samitu Zapadni Balkan EU u Sofiji, ali ne očekujem preterano dobre vesti za našu zemlju, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Mi smo u velikom problemu. Mnogo smo grešaka napravili, mnoge okolnosti nam ne idu… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 1 satjoš 31 povezana
Vučić: Tri moguće opcije za NIS, sve mora biti rešeno do 15. januara, spremni smo da platimo…
Morava info pre 33 minutajoš 26 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 3 satajoš 30 povezanih