Повезане вести

Дачић о КиМ: Желимо компромис, нећемо рат али не дамо на себе

Дачић о КиМ: Желимо компромис, нећемо рат али не дамо на себе

РТС 03.04.2018
Србија неће признати независност Косова, желимо дијалог, нећемо водити рат и провоцирати, али не дамо на себе и даћемо све да дође до компромиса, рекао је за РТС потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић. Ивица… »
Вучић: Србију чекају најтежи разговори

Вучић: Србију чекају најтежи разговори

Глас Америке 03.04.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је дао благослов представницима Привредне коморе Србије и неких компанија да 18. априла учествују на привредном сајму у Приштини, да, како је рекао, иду тамо и покушају да побеђују… »
Дачић: Папир о споразуму са такозваним Косовом још увек празан

Дачић: Папир о споразуму са такозваним Косовом још увек празан

РТВ 03.04.2018
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић ће од 10. до 12. априла имати низ кључних разговора са значајним међународним лидерима на тему Косова и Метохије. Није на мени да кажем са ким и ту се не ради о тајности, него о… »
Дачић не жели да открије са ким ће се Вучић састати због Косова: Није на мени да то кажем, али се ради о веома значајним…

Дачић не жели да открије са ким ће се Вучић састати због Косова: Није на мени да то кажем, али се ради о веома значајним…

Курир 03.04.2018
Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас "није на њему" да каже с ким ће се састајати председник Србије Александар Вучић, али је додао да су то "веома значајни људи" због чега су значајни и ти састанци. Вучић је… »
Вучић: Лицемерје дигло буру, Ниш нема паре да управља аеродромом, држава улаже 20 милиона евра

Вучић: Лицемерје дигло буру, Ниш нема паре да управља аеродромом, држава улаже 20 милиона евра

Вечерње новости 03.04.2018
Овде је реч о преласку нечега из државне у државну својину, реч је о две различите институције државе. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да град Ниш није у стању да сам управља аеродромом и могући његов даљи… »
Вучић песимиста пред самит у Софији: Не очекујем претерано добре вести за Србију

Вучић песимиста пред самит у Софији: Не очекујем претерано добре вести за Србију

Курир 03.04.2018
Радујем се сваком сусрету на Самиту Западни Балкан ЕУ у Софији, али не очекујем претерано добре вести за нашу земљу, рекао је данас председник Србије Александар Вучић. "Ми смо у великом проблему. Много смо грешака направили… »

Вести дана »