Повезане вести
Министар одбране најавио да Србија набавља нове хеликоптере од Русије
Бета 03.04.2018
Министар одбране Србије Александар Вулин изјавио је да је јуче на састанку са министром одбране Русије Сергејем Шојгуом започео разговоре о набавци новог наоружања од Русије, четири "Ми–17" транспортна хеликоптера и четири… »
Србија од Русије купује борбене хеликоптере Ми-35 (видео)
Србија данас 03.04.2018
Договорени разговори о куповини. Министар одбране Србије Александар Вулин најавио је после сусрета с руским колегом Сергејем Шојгуом куповину нових хеликоптера. Србија од Русије купује борбене хеликоптере Ми-35 #Сербиа #Руссиа… »
Србија од Русије купује борбене хеликоптере Ми-35 (видео)
Србија данас 03.04.2018
Договорени разговори о куповини. Министар одбране Србије Александар Вулин најавио је после сусрета с руским колегом Сергејем Шојгуом куповину нових хеликоптера. Србија од Русије купује борбене хеликоптере Ми-35 #Сербиа #Руссиа… »
Договор шојгу-Вулин: Србија набавља "летеће тврђаве"
Вечерње новости 03.04.2018
Министар одбране Вулин у уторак у Москви с руским колегом Шојгуом о испоруци хеликоптера. Осим за Ми-17, наша земља заинтересована и за четири летелице Ми-35. МОСКВА ОД СПЕЦИЈАЛНОГ ИЗВЕШТАЧА СРБИЈА намерава да уз четири… »
Србија набавља нове хеликоптере од Русије
Радио 021 03.04.2018
Министар одбране Србије Александар Вулин изјавио је да је на састанку са министром одбране Русије Сергејем Шојгуом започео разговоре о набавци новог наоружања од Русије, четири "Ми–17" транспортна хеликоптера и четири "Ми-35"… »
Србија набавља нове хеликоптере од Русије
Политика 03.04.2018
Министри одбране Александар Вулин и Сергеј Шојгу у Москви започели разговоре о набавци четири „ми-17” транспортна и четири „ми-35” борбена хеликоптера. Министар одбране Србије Александар Вулин допутовао је јуче у Москву, где се… »
Договорено: Купујемо од Руса борбене Ми-35
Пресс 03.04.2018
Београд -- Министар одбране Србије Александар Вулин најавио је после сусрета с руским колегом Сергејем Шојгуом куповину нових хеликоптера. Фото:Сцреенсхот "У овом тренутку, већ смо договорили да започнемо разговоре о куповини… »
Наставља се јачање српске војске: Србија од Русије купује борбене хеликоптере Ми-35! (видео)
Правда 03.04.2018
Министар одбране Србије Александар Вулин најавио је после сусрета с руским колегом Сергејем Шојгуом куповину нових хеликоптера. „Као и свака армија, српска војска настоји да се што боље опреми и што боље наоружа. Пошто ми знамо… »
Србија од Русије купује борбене хеликоптере!
Мондо 03.04.2018
Министар одбране Србије Александар Вулин најавио је после сусрета с руским колегом Сергејем Шојгуом куповину нових хеликоптера. Фото: Мондо/ Стефан Стојановић "Као и свака армија, српска војска настоји да се што боље опреми и… »
Вести дана »
Дијана Хрка примила инфузију у болници, не одустаје од штрајка глађу
BBC News пре 59 минутајош 9 повезаних
Закључени бирачки спискови за изборе у општинама Сечањ, Мионица и Неготин
Н1 Инфо пре 1 сатјош 7 повезаних