Povezane vesti
Ne treba meni nijedno slikanje da bih bila bitna! Luna ubeđena da bi Zadruga bez nje bila sasvim drugačija (VIDEO)
Telegraf 03.04.2018
- Ja sam Luna Đogani bila i ostala - poručila je Đoganijeva. Tokom razgovora sa Milanom i Slobom, Luna je samouvereno zaključila da bi rijaliti bio sasvim drugačiji bez nje. Predao sam se skroz, ti si me vratila u život! Sloba nikad emotivniji, Luna… »
Predao sam se skroz, ti si me vratila u život! Sloba nikad emotivniji, Luna cvrkutala od sreće! (VIDEO)
Telegraf 03.04.2018
Sloba se raznežio i priznao je Luni koliko mu ona znači. Dok su se sunčali u dvorištu Sloba je Luni izjavio ljubav a ona je blistala od sreće. Kija se skinula i pokazala ogromne, prirodne grudi, a Matora nije ni primetila da je pokazala previše! (VIDEO)… »
Kija se skinula i pokazala ogromne, prirodne grudi, a Matora nije ni primetila da je pokazala previše! (video)
Telegraf 03.04.2018
U lepom vremenu uživali su skoro svi zadrugari, naročito žene koje su se poskidale. Sa lepim vremenom dolazi i skidanje, pa su se skoro sve učesnice Zadruge poskidale! Kija Kockar obukla je bikini u kojem se sunčala, a društvo u joj pravile Sanja… »
Vesti dana »

Visoke temperature i vremenske nepogode u Srbiji: najtopliji dan u godini praćen promenom vremena
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 34 povezane

(VIDEO) Kamenovan autobus sa srpskim turistima u Grčkoj, troje lakše povređeno
Danas pre 41 minutajoš 21 povezana

Nova ofanziva Izraela: Zauzimanje grada Gaze, Palestinci beže
BBC News pre 26 minutajoš 18 povezanih

Širom Srbije održana okupljanja građana protiv blokada: Želimo normalan život
RTK pre 31 minutajoš 18 povezanih