Povezane vesti

Ne treba meni nijedno slikanje da bih bila bitna! Luna ubeđena da bi Zadruga bez nje bila sasvim drugačija (VIDEO)

Ne treba meni nijedno slikanje da bih bila bitna! Luna ubeđena da bi Zadruga bez nje bila sasvim drugačija (VIDEO)

Telegraf 03.04.2018
- Ja sam Luna Đogani bila i ostala - poručila je Đoganijeva. Tokom razgovora sa Milanom i Slobom, Luna je samouvereno zaključila da bi rijaliti bio sasvim drugačiji bez nje. Predao sam se skroz, ti si me vratila u život! Sloba nikad emotivniji, Luna… »
Predao sam se skroz, ti si me vratila u život! Sloba nikad emotivniji, Luna cvrkutala od sreće! (VIDEO)

Predao sam se skroz, ti si me vratila u život! Sloba nikad emotivniji, Luna cvrkutala od sreće! (VIDEO)

Telegraf 03.04.2018
Sloba se raznežio i priznao je Luni koliko mu ona znači. Dok su se sunčali u dvorištu Sloba je Luni izjavio ljubav a ona je blistala od sreće. Kija se skinula i pokazala ogromne, prirodne grudi, a Matora nije ni primetila da je pokazala previše! (VIDEO)… »
Kija se skinula i pokazala ogromne, prirodne grudi, a Matora nije ni primetila da je pokazala previše! (video)

Kija se skinula i pokazala ogromne, prirodne grudi, a Matora nije ni primetila da je pokazala previše! (video)

Telegraf 03.04.2018
U lepom vremenu uživali su skoro svi zadrugari, naročito žene koje su se poskidale. Sa lepim vremenom dolazi i skidanje, pa su se skoro sve učesnice Zadruge poskidale! Kija Kockar obukla je bikini u kojem se sunčala, a društvo u joj pravile Sanja… »

Vesti dana »