Повезане вести

Не треба мени ниједно сликање да бих била битна! Луна убеђена да би Задруга без ње била сасвим другачија (ВИДЕО)

Не треба мени ниједно сликање да бих била битна! Луна убеђена да би Задруга без ње била сасвим другачија (ВИДЕО)

Телеграф 03.04.2018
- Ја сам Луна Ђогани била и остала - поручила је Ђоганијева. Током разговора са Миланом и Слобом, Луна је самоуверено закључила да би ријалити био сасвим другачији без ње. Предао сам се скроз, ти си ме вратила у живот! Слоба… »
Предао сам се скроз, ти си ме вратила у живот! Слоба никад емотивнији, Луна цвркутала од среће! (ВИДЕО)

Предао сам се скроз, ти си ме вратила у живот! Слоба никад емотивнији, Луна цвркутала од среће! (ВИДЕО)

Телеграф 03.04.2018
Слоба се разнежио и признао је Луни колико му она значи. Док су се сунчали у дворишту Слоба је Луни изјавио љубав а она је блистала од среће. Кија се скинула и показала огромне, природне груди, а Матора није ни приметила да је… »
Кија се скинула и показала огромне, природне груди, а Матора није ни приметила да је показала превише! (видео)

Кија се скинула и показала огромне, природне груди, а Матора није ни приметила да је показала превише! (видео)

Телеграф 03.04.2018
У лепом времену уживали су скоро сви задругари, нарочито жене које су се поскидале. Са лепим временом долази и скидање, па су се скоро све учеснице Задруге поскидале! Кија Коцкар обукла је бикини у којем се сунчала, а друштво у… »

Вести дана »