Povezane vesti
Ne treba meni nijedno slikanje da bih bila bitna! Luna ubeđena da bi Zadruga bez nje bila sasvim drugačija (VIDEO)
Telegraf 03.04.2018
- Ja sam Luna Đogani bila i ostala - poručila je Đoganijeva. Tokom razgovora sa Milanom i Slobom, Luna je samouvereno zaključila da bi rijaliti bio sasvim drugačiji bez nje. Predao sam se skroz, ti si me vratila u život! Sloba nikad emotivniji, Luna… »
Predao sam se skroz, ti si me vratila u život! Sloba nikad emotivniji, Luna cvrkutala od sreće! (VIDEO)
Telegraf 03.04.2018
Sloba se raznežio i priznao je Luni koliko mu ona znači. Dok su se sunčali u dvorištu Sloba je Luni izjavio ljubav a ona je blistala od sreće. Kija se skinula i pokazala ogromne, prirodne grudi, a Matora nije ni primetila da je pokazala previše! (VIDEO)… »
Kija se skinula i pokazala ogromne, prirodne grudi, a Matora nije ni primetila da je pokazala previše! (video)
Telegraf 03.04.2018
U lepom vremenu uživali su skoro svi zadrugari, naročito žene koje su se poskidale. Sa lepim vremenom dolazi i skidanje, pa su se skoro sve učesnice Zadruge poskidale! Kija Kockar obukla je bikini u kojem se sunčala, a društvo u joj pravile Sanja… »
Vesti dana »

Načelnik PU Novi Pazar: Čuvamo mir, povređeni studenti da podnesu krivične prijave protiv NN lica
Beta pre 1 satjoš 57 povezanih

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 1 satjoš 38 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 40 povezanih

RSE: BIA počela nabavku „Cellebrite“kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Nova pre 3 satajoš 3 povezane