Povezane vesti

(Video) Pucala na dečka, pa napravila krvoproliće! Stravične ispovesti svedoka pucnjave u jutjubu: Čuo sam prasak, ali sam…

(Video) Pucala na dečka, pa napravila krvoproliće! Stravične ispovesti svedoka pucnjave u jutjubu: Čuo sam prasak, ali sam…

Kurir 04.04.2018
Američke vlasti su saopštile da smatraju da je žena koja je pucala kod zgrade Jutjuba u mestu San Brunu, kod San Franciska, "mrtva pošto je pucala u sebe", a da su četiri osobe ranjene. Žena je identifikovana kao Nasim Agdam. U Opštoj bolnici u San… »
Pucnjava u centrali Jutjuba: Ranila troje, pa presudila sebi

Pucnjava u centrali Jutjuba: Ranila troje, pa presudila sebi

Vesti online 04.04.2018
U prostorijama Jutjuba u kalifornijskom gradu San Bruno došlo je do pucnjave, a žena napadač je ubijena, dok su četiri osobe povređene. Kompanija Gugl je saopštila da njihov tim zadužen za obezbeđenje sarađuje sa vlastima na evakuaciji prostorija… »
Nekoliko povređenih: Maskirana žena pucala u sedištu "YouTube" u Kaliforniji, pa se ubila

Nekoliko povređenih: Maskirana žena pucala u sedištu "YouTube" u Kaliforniji, pa se ubila

Blic 04.04.2018
Naoružana žena upala je danas u sedište kompanije "YouTube" u gradu San Bruno u Kalifornij i ranila najmanje četiri osobe, saopštila je policija. Incident se dogodio oko 17 sati po lokalnom vremenu, a nakon sat vremena objavljeno je da je ženska… »
Pucnjava u sedištu YouTube, ima mrtvih i povređenih

Pucnjava u sedištu YouTube, ima mrtvih i povređenih

Danas 04.04.2018
U sedištu YouTube-a u San Brunu, mestu južno od San Franciska došlo je do pucnjave tokom koje je nekoliko osoba povređeno a žena, za koju se pretpostavlja da je pucala na zaposlene, je mrtva, prenosi CNN. Šerif San Bruna potvrdio je medijima da su… »
(Video) Detalji pucnjave u jutjubu: Sedeli smo na sastanku, a onda smo čuli pucnje! Video sam krv svuda po stepenicama

(Video) Detalji pucnjave u jutjubu: Sedeli smo na sastanku, a onda smo čuli pucnje! Video sam krv svuda po stepenicama

Kurir 04.04.2018
Tod Šerman, menadžer proizvoda u kompaniji Jutjub, ispričao je šta se sve događalo tokom pucnajve u sedištu te kompanije. "Sedeli smo na sastanku, a onda smo začuli neko tutnanje po hodnicima. Pomislili smo najpre da je zemljotres. Izbila je… »

Vesti dana »