Povezane vesti
Čoveku s krstom na leđima, kome ceo Balkan aplaudira, hitno treba lekar: Noga mi je povređena i u apsolutnom raspadu!
Press 04.04.2018
Saši Pavliću, čoveku koji od subote hoda s krstom na leđima od Rijeke do Zagreba, potrebna je lekarska pomoć. Foto:Printscreen Stanje s njegovom nogom koju je povredio još u ponedjeljak s vremenom se pogoršalo. Kako je napisao na svom Tviteru, "desna… »
(Video) Čoveku s krstom na leđima, kome ceo Balkan aplaudira, hitno treba lekar: Noga mi je povređena i u apsolutnom raspadu!…
Kurir 04.04.2018
Saši Pavliću, čoveku koji od subote hoda s krstom na leđima od Rijeke do Zagreba, potrebna je lekarska pomoć. Stanje s njegovom nogom koju je povredio još u ponedjeljak s vremenom se pogoršalo. Kako je napisao na svom Tviteru, "desna noga mu je u… »
Vesti dana »

Tužne slike iz kampusa: Policija ispred i u zgradi Filozofskog fakulteta, studenti tvrde da je pogažena autonomija Univerziteta (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 7 minutajoš 34 povezane

Protest ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu u 15 sati: Studenti na plenumu, odlučuju o odgovoru dekanu
Nova pre 3 satajoš 35 povezanih

Ponovo odložene američke sankcije NIS-u! Đedović: Uspeli smo da sačuvamo energetsku sigurnost
Blic pre 42 minutajoš 41 povezana

Partizanov igrač na spisku: Prosinečki pozvao mladog igrača crno-belih! Povreda Tijane bošković može da košta Srbiju?! Evo šta kaže Zoran Terzić!
Hot sport pre 7 minutajoš 28 povezanih