Povezane vesti
Bivši brazilski predsednik ide na 12 godina u zatvor
Radio 021 05.04.2018
Vrhovni sud Brazila presudio je da bivši brazilski predsednik Luiš Injacio Lula da Silva mora da počne da služi zatvorsku kaznu od 12 godina zbog primanja mita. Tako je odbijen Silvin zahtev da se brani sa slobode dok ne iskoristi sve žalbe. Agencija… »
Brazil: Bivši predsednik Silva mora u zatvor
RTS 05.04.2018
Vrhovni sud Brazila presudio je da bivši brazilski predsednik Luiš Injacio Lula da Silva mora da počne da služi zatvorsku kaznu od 12 godina zbog primanja mita. Tako je odbijen Silvin zahtev da se brani sa slobode dok ne iskoristi sve žalbe. Agencija… »
Lula može u zatvor
Dojče vele 05.04.2018
Jedanaest sati su većale sudije Vrhovnog saveznog suda u Brazilu. Zatim je doneta odluka: bivši predsednik Injasio Lula da Silva može biti poslat u zatvor. Time verovatno neće moći da učestvuje na izborima u oktobru. Odluka sudija je bila tesna, šest… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 17 minutajoš 60 povezanih

Osim grejanja i vode, Borani će više plaćati i odvoženje smeća i pogrebne usluge
Ist media pre 7 satijoš 20 povezanih

Premijer Poljske: Istočna straža odgovor NATO Rusiji da ne tolerišemo provokacije
Novi magazin pre 1 satjoš 29 povezanih

Protest zborova Novog Sada ispred zgrade pravosudnih organa povodom saslušanja policajca
Novi magazin pre 5 satijoš 16 povezanih

Ništa od nove senzacije: Nemačka u finalu Evrobasketa posle pobede nad Finskom
BBC News pre 53 minutajoš 34 povezane