Povezane vesti
Ozbiljan državnik: Kurc objasnio zašto neće da protera ruske diplomate
Kurir 05.04.2018
Beč je odbio da protera ruske diplomate jer tradicionalno održava dobre odnose sa Rusijom, izjavio je za televiziju Puls 4 austrijski kancelar Sebastijan Kurc. "Trećina zemalja EU nije proterala ruske diplomate i mi smo među njima. Zajedno sa ministrom… »
Kurc staje na noge: Obrazložio odluku Austrije da ne protera ruske diplomate
Pravda 05.04.2018
Beč je odbio da protera ruske diplomate, jer tradicionalno održava dobre odnose sa Rusijom, izjavio je za televiziju „Puls 4“ austrijski kancelar Sebastijan Kurc. „Trećina zemalja EU nije proterala ruske diplomate i mi smo među njima. Zajedno sa… »
Kurc obrazložio odluku Austrije da ne protera ruske diplomate
Sputnik 05.04.2018
Beč je odbio da protera ruske diplomate, jer tradicionalno održava dobre odnose sa Rusijom, izjavio je za televiziju „Puls 4“ austrijski kancelar Sebastijan Kurc. „Trećina zemalja EU nije proterala ruske diplomate i mi smo među njima. Zajedno sa… »
Vesti dana »
Danas jutro hladno, ponegde slab prizemni mraz, tokom dana sunčano i toplo
Nova pre 6 satijoš 8 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Nastavak sukoba u Saudijskoj Arabiji; Katar posreduje između Vašingtona i Teherana
RTV pre 22 minutajoš 1 povezana
UKRAJINSKA KRIZA: Ukrajina najavljuje odgovor na ruske udare, Rusija izveštava o napadu na Moskovsku oblast
RTV pre 27 minutajoš 1 povezana
Evropska pravda o izborima u BiH: Ishod koji nije u korist budućnosti države, neuništivi Dodik i „treći entitet“ HDZ-a
Danas pre 12 minutajoš 1 povezana