Povezane vesti
Ozbiljan državnik: Kurc objasnio zašto neće da protera ruske diplomate
Kurir 05.04.2018
Beč je odbio da protera ruske diplomate jer tradicionalno održava dobre odnose sa Rusijom, izjavio je za televiziju Puls 4 austrijski kancelar Sebastijan Kurc. "Trećina zemalja EU nije proterala ruske diplomate i mi smo među njima. Zajedno sa… »
Kurc obrazložio odluku Austrije da ne protera ruske diplomate
Sputnik 05.04.2018
Beč je odbio da protera ruske diplomate, jer tradicionalno održava dobre odnose sa Rusijom, izjavio je za televiziju „Puls 4“ austrijski kancelar Sebastijan Kurc. „Trećina zemalja EU nije proterala ruske diplomate i mi smo među njima. Zajedno sa… »
Kurc staje na noge: Obrazložio odluku Austrije da ne protera ruske diplomate
Pravda 05.04.2018
Beč je odbio da protera ruske diplomate, jer tradicionalno održava dobre odnose sa Rusijom, izjavio je za televiziju „Puls 4“ austrijski kancelar Sebastijan Kurc. „Trećina zemalja EU nije proterala ruske diplomate i mi smo među njima. Zajedno sa… »
Vesti dana »
Rektor ponovio podršku studentima: Zahtevi su opravdani i važniji od nadoknade nastave, budžeta, domova
N1 Info pre 5 minutajoš 39 povezanih
Nova ekonomija: Vučićeva saradnica sazivala i vodila sastanke institucija o radovima na železnici
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 8 povezanih
(VIDEO) Aktivisti skinuli transparent crvene šake sa srednjim prstom: Tokom incidenta jednom zavrtali ruku, drugom razbili telefon
N1 Info pre 1 satjoš 35 povezanih