Povezane vesti
Ozbiljan državnik: Kurc objasnio zašto neće da protera ruske diplomate
Kurir 05.04.2018
Beč je odbio da protera ruske diplomate jer tradicionalno održava dobre odnose sa Rusijom, izjavio je za televiziju Puls 4 austrijski kancelar Sebastijan Kurc. "Trećina zemalja EU nije proterala ruske diplomate i mi smo među njima. Zajedno sa ministrom… »
Kurc staje na noge: Obrazložio odluku Austrije da ne protera ruske diplomate
Pravda 05.04.2018
Beč je odbio da protera ruske diplomate, jer tradicionalno održava dobre odnose sa Rusijom, izjavio je za televiziju „Puls 4“ austrijski kancelar Sebastijan Kurc. „Trećina zemalja EU nije proterala ruske diplomate i mi smo među njima. Zajedno sa… »
Kurc obrazložio odluku Austrije da ne protera ruske diplomate
Sputnik 05.04.2018
Beč je odbio da protera ruske diplomate, jer tradicionalno održava dobre odnose sa Rusijom, izjavio je za televiziju „Puls 4“ austrijski kancelar Sebastijan Kurc. „Trećina zemalja EU nije proterala ruske diplomate i mi smo među njima. Zajedno sa… »
Vesti dana »

Mup: Preko 103.000 ljudi na protestima! Širom Srbije građani u šetnji protiv blokada, Gašić u Kruševcu, Vučević u Novom Sadu, Macut u Zemunu (foto/video)
Blic pre 16 minutajoš 45 povezanih

Od sutra nove cene u prodavnicama Marže ograničene na 20 odsto, stižu stroge kazne za kršenje!
Alo pre 1 satjoš 33 povezane

Prva fotografija Bogdanovića posle povrede: Stiže podrška sa svih strana, a ova je posebna
Mondo pre 16 minutajoš 63 povezane

Kremlj: Evropa ometa Trampove mirovne napore; Ukrajina negira rusko napredovanje i osvajanje teritorija
RTS pre 16 minutajoš 27 povezanih