Повезане вести

Харадинај ЕУ:Ако немате капацитете, обавестите нас да сами"одрадимо посао"

Харадинај ЕУ:Ако немате капацитете, обавестите нас да сами"одрадимо посао"

РТВ 05.04.2018
ПРИШТИНА/МОСКВА - Косовски премијер Рамуш Харадинај обрушио се данас на Брисел незадовољан начином на који они врше улогу медијатора у дијалогу Београда и Приштине. Харадинај је поручио да ако Европска унија нема капацитета да… »
Тачи оптужује: Ми смо били спремни на историјски споразум, али Србија није

Тачи оптужује: Ми смо били спремни на историјски споразум, али Србија није

Блиц 05.04.2018
Приштина је свих протеклих година била спремна да постигне велики историјски споразум са Београдом, али до тога није дошло јер је изостала "спремност Србије", каже председник привремених косовских институција Хашим Тачи. -… »
Харадинај бесан испрозивао ЕУ: "Ако немате капацитет да нам помогнете, тражите помоћ од других!"

Харадинај бесан испрозивао ЕУ: "Ако немате капацитет да нам помогнете, тражите помоћ од других!"

Правда 05.04.2018
Косовски премијер Рамуш Харадинај обрушио се на Брисел незадовољан начином на који они врше улогу медијатора у дијалогу Београда и Приштине. Харадинај је поручио да ако Европска унија нема капацитета да помогне Косову, онда би… »
Харадинај напада ЕУ: Ако не затражите помоћ, ми ћемо кренути својим путем

Харадинај напада ЕУ: Ако не затражите помоћ, ми ћемо кренути својим путем

Телеграф 05.04.2018
Харадинај је поручио да ако Европска унија нема капацитета да помогне Косову, онда би требало да је затражи од других. Косовски премијер Рамуш Харадинај обрушио се данас на Брисел незадовољан начином на који они врше улогу… »
Нема срама! Харадинају сада крив и Брисел: Ево за шта оптужује Европску унију

Нема срама! Харадинају сада крив и Брисел: Ево за шта оптужује Европску унију

Србија данас 05.04.2018
Шта прича овај човек? Премијер такозване државе Косово Рамуш Харадинај обрушио се данас на Брисел незадовољан начином на који они врше улогу медијатора у дијалогу Београда и Приштине. Харадинај је поручио да ако Европска унија… »

Вести дана »