Kurti: Prioritet ujedinjenje Mitrovice, a ne stolica u UN

Kurti: Prioritet ujedinjenje Mitrovice, a ne stolica u UN

Vesti online četvrtak, 5. april 2018.
Lider opozicionog pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti smatra da prioritet Prištine treba da bude ujedinjenje Mitrovice, a ne stolica u UN.
Učestvujući na konferencji "Scenario velikog finala između Srbije i Kosova", Kurti je ocenio da bi Priština trebalo da bude u prednosti u odnosu na Beogradu, ali da je, kako smatra, "Kosovo je dobilo mnogo manje od Srbije tokom... »

Kurti:Prioritet ujedinjenje Mitrovice, a ne stolica u UN

B92 četvrtak, 5. april 2018.
B92: Kurti:Prioritet ujedinjenje Mitrovice, a ne stolica u UN
Priština -- Lider opozicionog pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti smatra da prioritet Prištine treba da bude ujedinjenje Mitrovice, a ne stolica u UN.
Učestvujući na konferencji "Secenario velikog finala između Srbije i Kosova", Kurti je ocenio da bi Priština trebalo da bude u prednosti u odnosu na Beogradu, ali da je, kako smatra, "Kosovo je dobilo mnogo manje od Srbije tokom... »

Kurti: Prioritet ujedinjenje Mitrovice, a ne stolica u UN

Politika četvrtak, 5. april 2018.
PRIŠTINA - Lider opozicionog pokreta Samoopredeljenje, Aljbin Kurti, smatra da prioritet Prištine treba da bude ujedinjenje Mitrovice, a ne stolica u UN. Učestvujući na konferenciji „Scenario velikog finala između Srbije i Kosova”, Kurti je ocenio da bi Priština trebalo da bude u prednosti u odnosu... »

Kurti: Prioritet reba da bude ujedinjenje Mitrovice, a ne stolica Kosova u UN

Blic četvrtak, 5. april 2018.
Prioritet Prištine treba da bude ujedinjenje Mitrovice, a ne stolica u Ujedinjenim nacijama (UN), kaže lider opozicionog pokreta "Samoopredeljenje" Aljbin Kurti. Učestvujući na konferencji "Scenario velikog finala između Srbije i Kosova", Kurti je ocenio da bi Priština trebalo da bude u prednosti u... »
©2019 Netmark d.o.o.