Povezane vesti
Skripaljeva bratanica želi da vrati Juliju nazad u Rusiju
Politika 05.04.2018
MOSKVA - Bratanica bivšeg kontrašpijuna Sergeja Skripalja koji je otrovan u Velikoj Britaniji zajedno sa ćerkom Julijom prošlog meseca, Viktorija Skripalj izjavila je da planira da otputuje u Britaniju i da pokuša da vrati Juliju nazad u Rusiju… »
Progovorila julija Skripalj: Evo šta je iz bolnice poručila ćerka otrovanog špijuna! Njena rođaka otkrila plan koji je…
Kurir 05.04.2018
Julija Skripalj oglasila se iz bolnice i izjavila da se probudila pre nedelju dana i da joj je bolje, navodi se u saopštenju koje je objavio Skotland jard. „Probudila sam se pre nedelju dana, oporavljam se iz dana u dan“, navodi se u saopštenju koje… »
Magla oko Skripalja
Večernje novosti 05.04.2018
Velika Britanija i Sjedinjene države blokirale predlog Rusije u OZHO. Moskva želi da ravnopravno učestvuje u istrazi trovanja. MOSKVA OD STALNOG DOPISNIKA "NOVOSTI" BRITANCI i njihovi saveznici nisu zainteresovani da se zajedničkom istragom sa Rusijom… »
Sve sam jača i jača: Prvo saopštenje Julije Skripalj nakon buđenja
Pravda 05.04.2018
Julija Skripalj, kćerka dvostrukog ruskog špijuna, koja je zajedno sa ocem bila otrovana nervnim agensom izjavila je danas da se probudila pre više od nedelju dana i da joj je drago što može da izjavi da je svakim danom sve jača i jača. U… »
Julija Skripalj: Probudila sam se pre nedelju dana, sve sam jača
RTS 05.04.2018
Ćerka dvostrukog ruskog špijuna Julija Skripalj, koja je zajedno sa ocem bila otrovana nervnim agensom, izjavila je danas da se probudila pre više od nedelju dana i da joj je drago što može da izjavi da je svakim danom sve jača i jača. U… »
Julija Skripalj se oporavlja i moli za privatnost
Novi magazin 05.04.2018
Julija Skripalj, ćerka nekadašnjeg dvostrukog agenta Sergeja Skripalja s kojim je otrovana nervnim agensom u Velikoj Britaniji, navela je u izjavi koju je objavila policija da se oporavlja i da joj je svakog dana sve bolje, istovremeno moleći za… »
Julija Skripalj se oporavlja: Svakog dana sam sve bolje
N1 Info 05.04.2018
Julija Skripalj, ćerka nekadašnjeg dvostrukog agenta Sergeja Skripalja, s kojim je otrovana nervnim agensom u Velikoj Britaniji, navela je u izjavi koju je objavila policija da se oporavlja i da joj je svakog dana sve bolje, istovremeno moleći za… »
Objavljen snimak razgovora Julije Skripalj sa sestrom (VIDEO)
Vesti online 05.04.2018
Program "60 minuta" na televiziji "Rusija 1" objavio je snimak razgovora Julije Skripalj i njene sestre od strica Viktorije. Tokom razgovora ćerka bivšeg ruskog obaveštajca kaže da je "sve u redu, sve je rešivo, svi se oporavljaju, svi su živi"… »
"Bolje smo i tata i ja": Julija Skripalj se javila iz bolnice, rođaka planira da je vrati u Rusiju
Blic 05.04.2018
Rođaka bivšeg špijuna Sregej Skripalja, koji je zajedno sa ćerkom otrovan u Engleskoj 4. marta, rekla je da je razgovarala sa Julijom Skripalj telefonom i da joj je rekla da je "sve u redu i da je okej". To je, kako navodi "Gardijan", bio prvi Julijin… »
Vesti dana »

Ovog datuma stiže drastična promena vremena: Biće grmljavinskih pljuskova, a ovaj deo Srbije će zavejati: Čeka nas i nešto što dugo nismo imali
Blic pre 2 satajoš 10 povezanih

Eksplodirala plinska boca u Višnjičkoj ulici u Beogradu, dve osobe povređene
N1 Info pre 1 satjoš 8 povezanih

Rumunskom kandidatu za predsednika Kalinu Đorđeskuu zabranjeno učešće na ponovljenim izborima
Blic pre 27 minutajoš 7 povezanih

"Ukrajina možda neće preživeti: Rat..." Tramp ponovo osuo paljbu po Zelenskom, spomenuo i Rusiju: "Imamo slabosti"
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih