Повезане вести

Скрипаљева братаница жели да врати Јулију назад у Русију

Скрипаљева братаница жели да врати Јулију назад у Русију

Политика 05.04.2018
МОСКВА - Братаница бившег контрашпијуна Сергеја Скрипаља који је отрован у Великој Британији заједно са ћерком Јулијом прошлог месеца, Викторија Скрипаљ изјавила је да планира да отпутује у Британију и да покуша да врати Јулију… »
Проговорила јулија Скрипаљ: Ево шта је из болнице поручила ћерка отрованог шпијуна! Њена рођака открила план који је шокирао…

Проговорила јулија Скрипаљ: Ево шта је из болнице поручила ћерка отрованог шпијуна! Њена рођака открила план који је шокирао…

Курир 05.04.2018
Јулија Скрипаљ огласила се из болнице и изјавила да се пробудила пре недељу дана и да јој је боље, наводи се у саопштењу које је објавио Скотланд јард. „Пробудила сам се пре недељу дана, опорављам се из дана у дан“, наводи… »
Магла око Скрипаља

Магла око Скрипаља

Вечерње новости 05.04.2018
Велика Британија и Сједињене државе блокирале предлог Русије у ОЗХО. Москва жели да равноправно учествује у истрази тровања. МОСКВА ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКА "НОВОСТИ" БРИТАНЦИ и њихови савезници нису заинтересовани да се… »
Све сам јача и јача: Прво саопштење Јулије Скрипаљ након буђења

Све сам јача и јача: Прво саопштење Јулије Скрипаљ након буђења

Правда 05.04.2018
Јулија Скрипаљ, кћерка двоструког руског шпијуна, која је заједно са оцем била отрована нервним агенсом изјавила је данас да се пробудила пре више од недељу дана и да јој је драго што може да изјави да је сваким даном све јача… »
Јулија Скрипаљ: Пробудила сам се пре недељу дана, све сам јача

Јулија Скрипаљ: Пробудила сам се пре недељу дана, све сам јача

РТС 05.04.2018
Ћерка двоструког руског шпијуна Јулија Скрипаљ, која је заједно са оцем била отрована нервним агенсом, изјавила је данас да се пробудила пре више од недељу дана и да јој је драго што може да изјави да је сваким даном све јача и… »
Јулија Скрипаљ се опоравља: Сваког дана сам све боље

Јулија Скрипаљ се опоравља: Сваког дана сам све боље

Н1 Инфо 05.04.2018
Јулија Скрипаљ, ћерка некадашњег двоструког агента Сергеја Скрипаља, с којим је отрована нервним агенсом у Великој Британији, навела је у изјави коју је објавила полиција да се опоравља и да јој је сваког дана све боље… »
Јулија Скрипаљ се опоравља и моли за приватност

Јулија Скрипаљ се опоравља и моли за приватност

Нови магазин 05.04.2018
Јулија Скрипаљ, ћерка некадашњег двоструког агента Сергеја Скрипаља с којим је отрована нервним агенсом у Великој Британији, навела је у изјави коју је објавила полиција да се опоравља и да јој је сваког дана све боље… »
Објављен снимак разговора Јулије Скрипаљ са сестром (ВИДЕО)

Објављен снимак разговора Јулије Скрипаљ са сестром (ВИДЕО)

Вести онлине 05.04.2018
Програм "60 минута" на телевизији "Русија 1" објавио је снимак разговора Јулије Скрипаљ и њене сестре од стрица Викторије. Током разговора ц́ерка бившег руског обавештајца каже да је "све у реду, све је решиво, сви се… »
"Боље смо и тата и ја": Јулија Скрипаљ се јавила из болнице, рођака планира да је врати у Русију

"Боље смо и тата и ја": Јулија Скрипаљ се јавила из болнице, рођака планира да је врати у Русију

Блиц 05.04.2018
Рођака бившег шпијуна Срегеј Скрипаља, који је заједно са ћерком отрован у Енглеској 4. марта, рекла је да је разговарала са Јулијом Скрипаљ телефоном и да јој је рекла да је "све у реду и да је океј". То је, како наводи… »

Вести дана »