Povezane vesti

Polufinalisti se već naziru: Domaćini bez greške!

Polufinalisti se već naziru: Domaćini bez greške!

Mondo 05.04.2018
Arsenal, Atletiko Madrid i Lacio mogu da razmišljaju o polufinalu Lige Evrope, a blizu je i Lajpcig. Za razliku od Lige šampiona, gde je mnogo toga rešeno u prvim utakmicama četvrtfinala, u Ligi Evrope će, ipak, biti za nijansu neizvesnije za sedam dana… »
Liga Evrope: Arsenalu dosta poluvreme za četiri gola, sigurni Lacio (VIDEO)

Liga Evrope: Arsenalu dosta poluvreme za četiri gola, sigurni Lacio (VIDEO)

Vesti online 05.04.2018
Fudbaleri Arsenala načinili su veliki korak ka plasmanu u polufinale Lige Evrope. Oni su u prvom meču četvrtfinala u Londonu savladali moskovski CSKA 4:1. Interesantno je da su svi golovi postignuti u prvom poluvremenu. Sigurnu pobedu je ostvario i… »
Uzbuđenja na sve strane u LE, Basta asistirao pa skrivio penal, Remzijev potez dana!

Uzbuđenja na sve strane u LE, Basta asistirao pa skrivio penal, Remzijev potez dana!

Sportske.net 05.04.2018
Ronaldo je izveo najbolji potez u Ligi šampiona, Aron Remzi u Ligi Evrope. Dosta uzbuđenja u prvom poluvremenu utakmica u Ligi Evrope, a najzanimljivije je u mečevima Lacio-Salcburg i Arsenal-CSKA. Arsenal nakon pola sata igre vodi sa 3:1, a svakako… »
Liga Evrope: Sergej čeka Austrijance, Arsenal sa CSKA, Sporting gostuje Atletiku

Liga Evrope: Sergej čeka Austrijance, Arsenal sa CSKA, Sporting gostuje Atletiku

Večernje novosti 05.04.2018
Milinković-Savić i Dušan Basta igraju sa Salcburgom u prvom meču četvrtfinala drugog po rangu evropskog takmičenja. LACIO naših Sergeja Milinković-Savića i Dušana Baste dočekuje večeras (21.05) Salcburg u prvom meču četvrtfinala Lige Evrope, a u Londonu… »

Vesti dana »

Sunčano i toplo, sutra promena vremena

Sunčano i toplo, sutra promena vremena

Glas Zaječara pre 3 satajoš 17 povezanih
Loš prvi skok Gardaševićeve

Loš prvi skok Gardaševićeve

Nova pre 17 minutajoš 21 povezana
Ne pogađaju me kritike ljudi do kojih mi nije stalo

Ne pogađaju me kritike ljudi do kojih mi nije stalo

Politika pre 2 satajoš 32 povezane