Повезане вести

Митровић играч месеца у Чемпионшипу

Митровић играч месеца у Чемпионшипу

Вести онлине 06.04.2018
Српски фудбалски репрезентативац Александар Митровић проглашен је за најбољег играча енглеског Чемпионшипа за март. На пет утакмица у дресу Фулама током прошлог месеца је дао исто толико голова и помогао је лондонском клубу да… »
Митровић играч месеца: Морао сам да одем из Њукасла

Митровић играч месеца: Морао сам да одем из Њукасла

Спортски журнал 06.04.2018
Српски фудбалер и играч Фулама Александар Митровић проглашен је за најбољег играча Чемпионшипа у марту. - Срећан сам и поносан. Желео бих да захвалим саиграчима што су ми помогли да освојим ову награду. Радујем се наставку… »
Митар је залудео Острво!

Митар је залудео Острво!

Мондо 06.04.2018
Александар Митровић је играч месеца марта у Чемпионшипу! Фото: Гуливер/Гетти имагес/Алекс Пантлинг Нападач српске репрезентације дошао је у Фулам зимус, после "лудог" трансфера из Њукасла (позајмица). Селидба у Лондон, у клуб… »
Прва Митрова реакција после великог признања - Шта је то очајнички желео?

Прва Митрова реакција после великог признања - Шта је то очајнички желео?

Спортске.нет 06.04.2018
Ово му је уједно и додатни мотив за финиш сезоне, у којем се Фулам бори за пласман у Премијер лигу. Пренели смо раније данас, српски репрезентативац Александар Митровић проглашен је за најбољег играча марта месеца у енглеском… »
Митру једно од највећих признања у каријери!

Митру једно од највећих признања у каријери!

Спортске.нет 06.04.2018
И шта је његов тренер Славиша Јокановић рекао о томе? У енглеском Чемпионшипу се већ традиционално додељују признања за најбољег фудбалера месеца, а чини се да надлежни овога пута нису имали тежак задатак коме да уруче… »
Александар Митровић играч месеца у Чемпионшипу

Александар Митровић играч месеца у Чемпионшипу

Н1 Инфо 06.04.2018
Фудбалер Фулама и репрезентације Србије Александар Митровић проглашен је за најбољег фудбалера Чемпионшипа за месец март. Митровић је првог дана фебруара из Њукасла дошао на позајмицу у Фулам, а слободно се може рећи да је од… »

Вести дана »