Povezane vesti

Mitrović igrač meseca u Čempionšipu

Mitrović igrač meseca u Čempionšipu

Vesti online 06.04.2018
Srpski fudbalski reprezentativac Aleksandar Mitrović proglašen je za najboljeg igrača engleskog Čempionšipa za mart. Na pet utakmica u dresu Fulama tokom prošlog meseca je dao isto toliko golova i pomogao je londonskom klubu da stigne do trećeg… »
Mitrović igrač meseca: Morao sam da odem iz NJukasla

Mitrović igrač meseca: Morao sam da odem iz NJukasla

Sportski žurnal 06.04.2018
Srpski fudbaler i igrač Fulama Aleksandar Mitrović proglašen je za najboljeg igrača Čempionšipa u martu. - Srećan sam i ponosan. Želeo bih da zahvalim saigračima što su mi pomogli da osvojim ovu nagradu. Radujem se nastavku sezone - rekao je… »
Mitar je zaludeo Ostrvo!

Mitar je zaludeo Ostrvo!

Mondo 06.04.2018
Aleksandar Mitrović je igrač meseca marta u Čempionšipu! Foto: Guliver/Getty images/Alex Pantling Napadač srpske reprezentacije došao je u Fulam zimus, posle "ludog" transfera iz Njukasla (pozajmica). Selidba u London, u klub koji trenira Slaviša… »
Mitru jedno od najvećih priznanja u karijeri!

Mitru jedno od najvećih priznanja u karijeri!

Sportske.net 06.04.2018
I šta je njegov trener Slaviša Jokanović rekao o tome? U engleskom Čempionšipu se već tradicionalno dodeljuju priznanja za najboljeg fudbalera meseca, a čini se da nadležni ovoga puta nisu imali težak zadatak kome da uruče priznanje za najboljeg… »
Prva Mitrova reakcija posle velikog priznanja - Šta je to očajnički želeo?

Prva Mitrova reakcija posle velikog priznanja - Šta je to očajnički želeo?

Sportske.net 06.04.2018
Ovo mu je ujedno i dodatni motiv za finiš sezone, u kojem se Fulam bori za plasman u Premijer ligu. Preneli smo ranije danas, srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović proglašen je za najboljeg igrača marta meseca u engleskom Čempionšipu. Napadač… »
Aleksandar Mitrović igrač meseca u Čempionšipu

Aleksandar Mitrović igrač meseca u Čempionšipu

N1 Info 06.04.2018
Fudbaler Fulama i reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović proglašen je za najboljeg fudbalera Čempionšipa za mesec mart. Mitrović je prvog dana februara iz Njukasla došao na pozajmicu u Fulam, a slobodno se može reći da je od tada u potpunosti… »

Vesti dana »