Povezane vesti
Čović: Hrvati u Srpskoj nisu zapostavljeni
RTV 06.04.2018
SARAJEVO - Član Predsedništva BiH iz reda hrvatskog naroda, Dragan Čović, izjavio je da uopšte ne stoje tvrdnje da su Hrvati u Republici Srpskoj zapostavljeni kao i da je malo urađeno na njihovom povratku. "Za Hrvate u RS sigurno nije učinjeno dovoljno… »
Dragan Čović razbija glasine: Hrvati u Republici Srpskoj nisu zapostavljeni!
Kurir 06.04.2018
SARAJEVO - Član Predsedništva BiH iz reda hrvatskog naroda, Dragan Čović, izjavio je da uopšte ne stoje tvrdnje da su Hrvati u Republici Srpskoj zapostavljeni kao i da je malo urađeno na njihovom povratku. "Za Hrvate u RS sigurno nije učinjeno dovoljno… »
Čović: Hrvati u Republici Srpskoj nisu zapostavljeni
RTS 06.04.2018
Član Predsedništva BiH iz reda hrvatskog naroda, Dragan Čović, izjavio je da uopšte ne stoje tvrdnje da su Hrvati u Republici Srpskoj zapostavljeni. "Za Hrvate u RS sigurno nije učinjeno dovoljno, ali ja sam učinio sve što sam mogao da im se pomogne… »
Vesti dana »

„Izađi Mali“: Sindikati u kulturi za danas u Beogradu najavili protest zbog lošeg materijalnog stanja zaposlenih
Nova pre 7 satijoš 7 povezanih

Za vikend sunce, a jedna pojava od ponedeljka će praviti problem: RHMZ objavio novu prognozu
Euronews pre 2 satajoš 13 povezanih

Zašto nema peleta na stovarištima: „Da je država intervenisala sa robnim rezervama do ovoga ne bi došlo“
Nova pre 2 satajoš 3 povezane

Konačno, na slobodi: Dinić, Jovović i Dimić za Mašinu o mesecima provedenim u kućnom pritvoru
Mašina pre 4 satijoš 4 povezane

Blagojević pred TSC: "Ja lično imam poseban motiv, odajem im priznanje zbog jedne stvari"
Telegraf pre 25 minutajoš 23 povezane