Povezane vesti
Čović: Hrvati u Srpskoj nisu zapostavljeni
RTV 06.04.2018
SARAJEVO - Član Predsedništva BiH iz reda hrvatskog naroda, Dragan Čović, izjavio je da uopšte ne stoje tvrdnje da su Hrvati u Republici Srpskoj zapostavljeni kao i da je malo urađeno na njihovom povratku. "Za Hrvate u RS sigurno nije učinjeno dovoljno… »
Dragan Čović razbija glasine: Hrvati u Republici Srpskoj nisu zapostavljeni!
Kurir 06.04.2018
SARAJEVO - Član Predsedništva BiH iz reda hrvatskog naroda, Dragan Čović, izjavio je da uopšte ne stoje tvrdnje da su Hrvati u Republici Srpskoj zapostavljeni kao i da je malo urađeno na njihovom povratku. "Za Hrvate u RS sigurno nije učinjeno dovoljno… »
Čović: Hrvati u Republici Srpskoj nisu zapostavljeni
RTS 06.04.2018
Član Predsedništva BiH iz reda hrvatskog naroda, Dragan Čović, izjavio je da uopšte ne stoje tvrdnje da su Hrvati u Republici Srpskoj zapostavljeni. "Za Hrvate u RS sigurno nije učinjeno dovoljno, ali ja sam učinio sve što sam mogao da im se pomogne… »
Vesti dana »
Jaćimović: Kazne neću da platim - ne želim da mi ljudi uplaćuju i da plaćamo Ćacilend i Vučićev hir
N1 Info pre 3 satajoš 25 povezanih
Dijana Hrka odbila sastanak sa Aleksandrom Vučićem: „Slagao me je u startu“
Nova pre 1 satjoš 81 povezana
Srbija se zadužuje još 8,3 milijarde evra da finansira deficit budžeta
Vranje news pre 6 satijoš 16 povezanih
Ziđin Koper podneo zahtev za procenu uticaja na životnu sredinu na ležištu Kraku Bugaresku
Naslovi.ai pre 4 satijoš 12 povezanih
Uprava Filozofskog iz Niša traži od Vlade da povuče odluku o osnivanju Fakulteta za srpske studije
Medijska kutija pre 21 minutajoš 28 povezanih