Povezane vesti
Raskinuli Biković i seksi Ruskinja, a način na koji su o tome obavestili sve je sjajan (foto)
Press 06.04.2018
- Nažalost, posle godinu i po dana zajedničkog života, rešili smo da se rastanemo - stoji u saopštenju. Miloš Biković i njegova dosadašnja devojka, ruska glumica Aglaja Tarasova, raskinuli su svoju emotivnu vezu. Način na koji su obavestili sve o tome je… »
Raskinuli Aglaja Tarasova i Miloš Biković
Dnevnik 06.04.2018
Glumac Miloš Biković objavio je na Instagramu da je njegovoj vezi sa koleginicom Aglajom Tarasovom došao kraj. „Prijatelji, da bi se izbegli nepotrebni razgovori i zaključci, Aglaja i ja želimo lično da podelimo važne vesti. Nažalost, posle jedne i po… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Teška situacija na Stolovima i stabilizacija u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 21 povezana
Prognoza za ponedeljak, 24. avgust: Danas sunčano i toplo, temperatura do 36 stepeni
Beta pre 1 satjoš 38 povezanih
Skupština danas počinje raspravu o rebalansu budžeta i još 58 drugih tačaka dnevnog reda
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih
Vozači, spremite se za čekanja i izmene: Evo šta danas menja vaše putovanje kroz Srbiju
Telegraf pre 1 satjoš 15 povezanih
"Laž je da sam ja problem!" Demba Sek se oglasio nakon debakla Partizana u Lučanima: Kada kažu da sam...
Kurir pre 54 minutajoš 19 povezanih