Povezane vesti

Oglasio se i Štepanek o razlogu prekida saradnje sa Novakom

Oglasio se i Štepanek o razlogu prekida saradnje sa Novakom

Vesti online 06.04.2018
Bežanija iz tabora Novaka Đokovića. Nogu je povukao glavni trener Andre Agasi, a posle nedelju dana na taj potez se odlučio i Radek Štešanek koji je pravo izu patike postao trener, ali nije dugo trajala sardnja sa nekada prvim reketom sveta. Posle… »
Legenda hrvatskog tenisa: Nisam iznenađen Novakom

Legenda hrvatskog tenisa: Nisam iznenađen Novakom

Hot sport 06.04.2018
Odluka Novaka Đokovića da otpusti Andrea Agasija i Radeka Štepaneka iznenadila je mnoge, ali među njima se ne nalazi legendarni hrvatski teniser Goran Ivanišević. Šampion Vimbldona istakao je za „Jutarnji list“ da je ovo i očekivao: – Nisam… »
Ivanišević: Nole se prerano vratio, čuo sam i da je prešao na lakši reket

Ivanišević: Nole se prerano vratio, čuo sam i da je prešao na lakši reket

Sportski žurnal 06.04.2018
Goran Ivanišević o Đokovićevoj krizi i razlazu sa Agasijem i Štepanekom. Goran Ivanišević, do Novaka Đokovića najbolji teniser sa ovih prostora, u intervjuu Sportskim novostima dao je svoju ocenu šta se dešava sa srpskim asom. Ivanišević je… »
Ivanišević o saradnji Đokovića i Agasija: Nisam ni verovao da će potrajati

Ivanišević o saradnji Đokovića i Agasija: Nisam ni verovao da će potrajati

Vesti online 06.04.2018
Čuveni hrvatski teniser Goran Ivanišević je rekao da nije ni verovao da bi mogla da potraje saradnja između Novaka Đokovića i Andrea Agasija, prenosi "Sport klub". Agasi je bio trener Đokovića od Rolan Garosa prošle godine, ali je saradnja… »
Ivanišević: Đoković se prerano vratio

Ivanišević: Đoković se prerano vratio

Mondo 06.04.2018
Bivši teniser i novi trener Miloša Raonića izneo svoje mišljenje o najboljem srpskom teniseru, njegovim razlazom sa Andreom Agasijem i favoritima ove sezone. Foto: Guliver/Getty images/Morne de Klerk Novak Đoković nedavno je završio saradnju sa… »
"Novak požurio, nisam verovao da može sa Agasijem"

"Novak požurio, nisam verovao da može sa Agasijem"

N1 Info 06.04.2018
Legendarni hrvatski teniser Goran Ivanišević govorio je za "Jutarnji list" o aktuelnim temama iz sveta tenisa, a dotakao se i saradnje Novaka Đokovića i Andrea Agasija, koja je nedavno raskinuta. Agasi je bio trener Novaka Đokovića od prošlog Rolan… »
Ni Ivanišević ne veruje u Đokovića: Saradnja Agasija i Novaka? Znao sam da neće potrajati...

Ni Ivanišević ne veruje u Đokovića: Saradnja Agasija i Novaka? Znao sam da neće potrajati...

Večernje novosti 06.04.2018
Mislim da se Đoković rano vratio na teren, morao je da propusti Indijan Vels. Čuo sam da je zbog ruke uzeo i nešto lakši reket, a menjati težinu reketa nije uvek dobro, rekao je Goran Ivanišević. Razlaz Novaka Đokovića i Andrea Agasija je dugo… »

Vesti dana »