Povezane vesti
Oglasio se i Štepanek o razlogu prekida saradnje sa Novakom
Vesti online 06.04.2018
Bežanija iz tabora Novaka Đokovića. Nogu je povukao glavni trener Andre Agasi, a posle nedelju dana na taj potez se odlučio i Radek Štešanek koji je pravo izu patike postao trener, ali nije dugo trajala sardnja sa nekada prvim reketom sveta. Posle… »
Legenda hrvatskog tenisa: Nisam iznenađen Novakom
Hot sport 06.04.2018
Odluka Novaka Đokovića da otpusti Andrea Agasija i Radeka Štepaneka iznenadila je mnoge, ali među njima se ne nalazi legendarni hrvatski teniser Goran Ivanišević. Šampion Vimbldona istakao je za „Jutarnji list“ da je ovo i očekivao: – Nisam ni verovao da… »
Ivanišević: Nole se prerano vratio, čuo sam i da je prešao na lakši reket
Sportski žurnal 06.04.2018
Goran Ivanišević o Đokovićevoj krizi i razlazu sa Agasijem i Štepanekom. Goran Ivanišević, do Novaka Đokovića najbolji teniser sa ovih prostora, u intervjuu Sportskim novostima dao je svoju ocenu šta se dešava sa srpskim asom. Ivanišević je već nekoliko… »
Ivanišević: Đoković se prerano vratio
Mondo 06.04.2018
Bivši teniser i novi trener Miloša Raonića izneo svoje mišljenje o najboljem srpskom teniseru, njegovim razlazom sa Andreom Agasijem i favoritima ove sezone. Foto: Guliver/Getty images/Morne de Klerk Novak Đoković nedavno je završio saradnju sa Radekom… »
Ivanišević o saradnji Đokovića i Agasija: Nisam ni verovao da će potrajati
Vesti online 06.04.2018
Čuveni hrvatski teniser Goran Ivanišević je rekao da nije ni verovao da bi mogla da potraje saradnja između Novaka Đokovića i Andrea Agasija, prenosi "Sport klub". Agasi je bio trener Đokovića od Rolan Garosa prošle godine, ali je saradnja zvanično… »
"Novak požurio, nisam verovao da može sa Agasijem"
N1 Info 06.04.2018
Legendarni hrvatski teniser Goran Ivanišević govorio je za "Jutarnji list" o aktuelnim temama iz sveta tenisa, a dotakao se i saradnje Novaka Đokovića i Andrea Agasija, koja je nedavno raskinuta. Agasi je bio trener Novaka Đokovića od prošlog Rolan… »
Ni Ivanišević ne veruje u Đokovića: Saradnja Agasija i Novaka? Znao sam da neće potrajati...
Večernje novosti 06.04.2018
Mislim da se Đoković rano vratio na teren, morao je da propusti Indijan Vels. Čuo sam da je zbog ruke uzeo i nešto lakši reket, a menjati težinu reketa nije uvek dobro, rekao je Goran Ivanišević. Razlaz Novaka Đokovića i Andrea Agasija je dugo bio… »
Vesti dana »
Jaćimović stupio u štrajk glađu ispred Banovine: "Odavde ne idem, moji zahtevi su jednostavni"
Glas Zaječara pre 39 minutajoš 20 povezanih
(BLOG) Dijana Hrka tvrdi da je jutros bačen topovski udar, građani ispred Banovine pružaju podršku Jaćimoviću
N1 Info pre 18 minutajoš 27 povezanih
Vlada Srbije usvojila budžet za 2026. godinu sa planiranim deficitom i zaduženjem
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 16 povezanih
Ziđin Koper podneo zahtev za procenu uticaja na životnu sredinu na ležištu Kraku Bugaresku
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 10 povezanih
Srbija: Sutra malo oblačno, jutarnji mraz i magla se očekuju sredinom nedelje
Serbian News Media pre 8 minutajoš 26 povezanih