Povezane vesti
Alarmantno upozorenje: Srpski mediji u Crnoj Gori pred gašenjem
Sputnik 06.04.2018
Predsednik Srpskog nacionalnog saveta Crne Gore Momčilo Vuksanović kaže da su srpski mediji, čiji je osnivač Savet, praktično pred gašenjem, za šta, kako smatra, odgovornost snosi crnogorska vlast. On upozorava da bi tako nešto imalo nesagledive… »
Crnogorci krivi za sve? "Srpski mediji pred gašenjem!"
BK TV 06.04.2018
Predsednik Srpskog nacionalnog saveta Crne Gore Momčilo Vuksanović kaže da su srpski mediji, čiji je osnivač Savet, praktično pred gašenjem, za šta, kako smatra, odgovornost snosi crnogorska vlast. On upozorava da bi tako nešto imalo nesagledive… »
Vuksanović: Srpski mediji u Crnoj Gori pred gašenjem
Večernje novosti 06.04.2018
Predsednik Srpskog nacionalnog saveta Crne Gore Momčilo Vuksanović kaže da su srpski mediji, čiji je osnivač Savet, praktično pred gašenjem, za šta, kako smatra, odgovornost snosi crnogorska vlast. Predsednik Srpskog nacionalnog saveta Crne Gore Momčilo… »
Studio B 06.04.2018
RTV 06.04.2018
PODGORICA - Predsednik Srpskog nacionalnog saveta Crne Gore Momčilo Vuksanović kaže da su srpski mediji, čiji je osnivač Savet, praktično pred gašenjem, za šta, kako smatra, odgovornost snosi crnogorska vlast. On upozorava da bi tako nešto imalo… »
Vesti dana »
"Drugi dom nemam" Tomović o rušenju kuća kod Gazivoda: Eljšani mi usmeno garantovao da moja kuća neće biti srušena (video)
Blic pre 1 satjoš 34 povezane
Srbija pod crvenim i narandžastim meteoalarmom: Nevreme se širi ka Šumadiji
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 93 povezane
Pentagon traži hitna sredstva zbog rata sa Iranom, prete rezovi u vojsci
Sputnik pre 31 minutajoš 45 povezanih
Afrička kuga svinja: Stanje na terenu, kadrovske promene i dosledno sprovođenje mera
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 25 povezanih
ON JE MOJ, NE MOGU PROTIV TOGA! Aneli grca u suzama ZBOG NJEGA! A onda progovorila o Staniji!
Svet & Skandal pre 21 minutajoš 28 povezanih