Povezane vesti
Ispraćene uz suze i jecaje: Sahranjene sestre Marija i Milica, ubio ih pijani vozač
Večernje novosti 06.04.2018
MARIJA i Milica Petrović, sestre koje su život izgubile nakon tragične nesreće u Knjaževačkoj ulici u Nišu, kada je na njih autom naleteo pijani vozač, sahranjene su u petak na Novom groblju u Nišu. MARIJA i Milica Petrović, sestre koje su… »
Tuga u Nišu, sahrana sestara koje je pokosio pijani vozač Neutešna majka: Zar vam je ovo nagrada za sve što ste radile?!
Kurir 06.04.2018
Miko moja, Majo moja, oci moje...Duše moje iskrene... Nije vama ovde mesto, ni ste vi za taj put... Zar vam je ovo nagrada za sve što ste bile, što ste radile... Tek je trebalo da živite, da stvarate, a odoste i ostavi ste nas. Ostade nam prazna… »
Nepregledna kolona ožalošćenih u Nišu: Sestre koje je ubio pijani vozač sahranjene jedna do druge
Blic 06.04.2018
"Miko moja, Majo moja, duše moje lepe. Niste vi za taj put. Vi ste da stvarate i da gradite. Što vam snove odnese što vas uništi. Šta će meni prazna kuća bez vas..." Ovi rečima na niškom Novom groblju oprostila se Zora Petrović, majka sestara… »
Vesti dana »
Kragujevac: Vremenska prognoza za predstojeći vikend (od 10. do 12. januara)
Pressek pre 3 satajoš 16 povezanih
Beograd: Studenti najavili blokadu Mostarske petlje, inicijativa Most ostaje dolazak ispred RTS-a
Beta pre 2 satajoš 9 povezanih
Požar u Los Angelesu: Sedam poginulih, deset hiljada uništenih objekata
Al Jazeera pre 1 satjoš 19 povezanih
Broj mrtvih zbog rekonstrukcije pruge do Mađarske popeo se na 18: Poginuli i jedan Kinez i mladi radnik obezbeđenja
Nova pre 2 satajoš 3 povezane