Povezane vesti
Ljudi su ljubomorni na moj uspeh: Katarina Grujić progovorila o prijateljima na estradi!
Kurir 06.04.2018
Katarina Grujić izdala ne album koji odlično prolazi kod publike, ali priznaje da se u neke ljude posebno razočarala. Kaću je najviše pogodilo što se primećuje sujeta, ali dodaje da su je ljudi upozoravali upravo na to. "Mnogo mi smeta okruženje, ljudi… »
"Razočarala sam se zbog ljubomore": Seksepilna pevačica progovorila o tome šta ju je povredilo (video)
Blic 06.04.2018
Atraktivna crnka Katarina Grujić izdala ne album koji odlično prolazi kod publike, ali priznaje da se u neke ljude posebno razočarala. Kaću je najviše pogodilo što se primećuje sujeta, ali dodaje da su je ljudi upozoravali upravo na to.… »
Vesti dana »
Ministarka energetike: Ruska strana spremna da prepusti NIS trećem licu
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 33 povezane
Protest „Mi smo živi zid“ ispred Generalštaba: „Ne damo rušenje, ukidanje leks specijalisa i vraćanje statusa kulturnog dobra“
Serbian News Media pre 26 minutajoš 19 povezanih
Šta je "Natalijina ramonda" Simbol srpske vojske u Velikom ratu ima moćnu simboliku, nazivaju ga i "cvet feniks"
Dnevnik pre 4 satijoš 31 povezana
Vremenska prognoza za utorak, 11. novembar: Umereno oblačno, pre podne sa slabom kišom
Beta pre 3 satajoš 25 povezanih