Повезане вести

Пуђдамон: Жеља ми је да се вратим у Белгију

Пуђдамон: Жеља ми је да се вратим у Белгију

РТС 07.04.2018
Бивши каталонски председник Карлес Пуђдамон рекао је да се нада да ће отићи да живи у Белгији када се процес против њега у Немачкој заврши. "Моја жеља је да се вратим у Белгију. Али тек када се заврши процес у Немачкој, не… »
Рахој: Поштујемо одлуку немачког суда да не изручи Пуђдемона

Рахој: Поштујемо одлуку немачког суда да не изручи Пуђдемона

Курир 07.04.2018
Шпански премијер Маријано Рахој изјавио је данас да ће његова влада поштовати одлуку суда у Немачкој да не може да изручи смењеног каталонског лидера Карлеса Пућдемона Шпанији по оптужници за побуну. Рахој је рекао да се… »
Рахој: Поштујемо одлуку суда да не изручи Пућдемона

Рахој: Поштујемо одлуку суда да не изручи Пућдемона

Н1 Инфо 07.04.2018
Шпански премијер Маријано Рахој изјавио је да ће његова влада поштовати одлуку суда у Немачкој да не може да изручи смењеног каталонског лидера Карлеса Пућдемона Шпанији по оптужници за побуну. Рахој је рекао да се његова… »
Немачка министарка правде поздравља ослобађање Пуџдемона

Немачка министарка правде поздравља ослобађање Пуџдемона

Дневник 07.04.2018
БЕРЛИН: Немачка министарка правде Катарина Барли поздравила је данас одлуку немачког суда да, уз кауцију, ослободи из притвора бившег каталонског лидера Карлеса Пуџдемона, две недеље након што је ухапшен у Немачкој. Барли је за… »
Пуџдемон: Надам се да ћу наставити живот у Белгији

Пуџдемон: Надам се да ћу наставити живот у Белгији

Блиц 07.04.2018
Бивши каталонски лидер Карлес Пуџдемон изразио је наду да ће, након окончања правног процеса у Немачкој, наставити да живи у Белгији. - Жеља ми је да се вратим у Белгију, али тек након окончања процеса у Немачкој, не пре… »

Вести дана »