Povezane vesti

Puđdamon: Želja mi je da se vratim u Belgiju

Puđdamon: Želja mi je da se vratim u Belgiju

RTS 07.04.2018
Bivši katalonski predsednik Karles Puđdamon rekao je da se nada da će otići da živi u Belgiji kada se proces protiv njega u Nemačkoj završi. "Moja želja je da se vratim u Belgiju. Ali tek kada se završi proces u Nemačkoj, ne ranije", rekao je… »
Rahoj: Poštujemo odluku suda da ne izruči Pućdemona

Rahoj: Poštujemo odluku suda da ne izruči Pućdemona

N1 Info 07.04.2018
Španski premijer Marijano Rahoj izjavio je da će njegova vlada poštovati odluku suda u Nemačkoj da ne može da izruči smenjenog katalonskog lidera Karlesa Pućdemona Španiji po optužnici za pobunu. Rahoj je rekao da se njegova vlada povinuje i… »
Rahoj: Poštujemo odluku nemačkog suda da ne izruči Puđdemona

Rahoj: Poštujemo odluku nemačkog suda da ne izruči Puđdemona

Kurir 07.04.2018
Španski premijer Marijano Rahoj izjavio je danas da će njegova vlada poštovati odluku suda u Nemačkoj da ne može da izruči smenjenog katalonskog lidera Karlesa Pućdemona Španiji po optužnici za pobunu. Rahoj je rekao da se njegova vlada povinuje… »
Nemačka ministarka pravde pozdravlja oslobađanje Pudždemona

Nemačka ministarka pravde pozdravlja oslobađanje Pudždemona

Dnevnik 07.04.2018
BERLIN: Nemačka ministarka pravde Katarina Barli pozdravila je danas odluku nemačkog suda da, uz kauciju, oslobodi iz pritvora bivšeg katalonskog lidera Karlesa Pudždemona, dve nedelje nakon što je uhapšen u Nemačkoj. Barli je za Zidojče cajtung… »
Pudždemon: Nadam se da ću nastaviti život u Belgiji

Pudždemon: Nadam se da ću nastaviti život u Belgiji

Blic 07.04.2018
Bivši katalonski lider Karles Pudždemon izrazio je nadu da će, nakon okončanja pravnog procesa u Nemačkoj, nastaviti da živi u Belgiji. - Želja mi je da se vratim u Belgiju, ali tek nakon okončanja procesa u Nemačkoj, ne pre. Planiram, naravno da… »

Vesti dana »