Povezane vesti

Leganes pokazao zube, Barsa ipak nastavila da korača ka tituli, Mesi kao Ronaldinjo, nosi i loptu kući!

Leganes pokazao zube, Barsa ipak nastavila da korača ka tituli, Mesi kao Ronaldinjo, nosi i loptu kući!

Sportske.net 07.04.2018
Fudbaleri Barselone slavili su u susretu 31. kola španske Primere na svom stadionu. Izabranici Ernesta Valverdea savladali su Leganes na "Nou Kampu" rezultatom 3:1 (2:0). Krenula je Barsa silovito od starta, a prvu priliku imao je Kutinjo u 17. minutu… »
Ja sam Lionel Mesi, a ovo su moja lopta i moja igra! (video)

Ja sam Lionel Mesi, a ovo su moja lopta i moja igra! (video)

Mozzart sport 07.04.2018
Argentinac u pobedi nad Leganesom postigao 40. het-trik u karijeri. Barselona grabi ka novoj tituli prvaka Španije. Na tom putu večeras im se našao Leganes, a katalonski gigant je na Nou Kampu slavio sa 3:1 u utakmici 31. kola Primere. Ekipa Ernesta… »
Svemogući Mesi het-trikom vodi Barsu do titule

Svemogući Mesi het-trikom vodi Barsu do titule

Vesti online 07.04.2018
Barselona je sve bliža titulu u Primeri. Katalonci nisu briljirali na Nou Kampu, ali su sa pola snage pobedili Leganes - 3:1. Ceo posao domaćin je obavio u prvih 45 minuta, a junak meča je naravno Lionel Mesi. Omaleni "gaučos" je postigao dva gola za… »
Het-trik Mesija i pobeda "blede" Barse

Het-trik Mesija i pobeda "blede" Barse

Mondo 07.04.2018
Barselona pobedila Leganes 3:1. Igrao Darko Brašanac... Sigurnim koracima Barselona grabi ka 25. tituli prvaka Španije, devetoj u ovom veku. Katalonski gigant je u 31. kolu Primere pobedio Leganes 3:1 (2:0). Meč na Kamp Nou stadionu obeležio je Lionel… »
Lopes i Falkao srušili Ranijerijeve "Kanarince"

Lopes i Falkao srušili Ranijerijeve "Kanarince"

Sportske.net 07.04.2018
Fudbaleri Monaka slavili su u 32. kolu francuske Lige 1 na svom stadionu. Izabranici Leonarda Žardima slavili su na stadionu "Luj drugi" protiv ekipe Nanta sa 2:1 (2:1). Poveli su gosti u 32. minutu, strelac je bio Tomason, na asistenciju Paloe. Ipak… »
Šok za Baneta i Manćinija, Krasnodar izbacio Zenit iz trke za titulu!

Šok za Baneta i Manćinija, Krasnodar izbacio Zenit iz trke za titulu!

Sportske.net 07.04.2018
Fudbaleri Krasnodara slavili su na gostovanju ekipi Roberta Manćinija. Zenit je današnjim porazom praktično ostao bez šansi da se bori za titulu, ostaje da to bude i matematičiki potvrđeno kroz par kola, ali kako stvari stoje teško će i do Lige… »

Vesti dana »