Повезане вести
Нападач био познат полицији: Немачке власти трагају за мотивом упада возача комбијем међу пешаке у Минстеру
Вечерње новости 08.04.2018
Јенс Р. (48), који је комбијем улетео у групу пешака у Минстеру, на западу Немачке, усмртивши две особе, и повредивши још 20, био је добро познат полицији. НЕМАЦ Јенс Р. (48), који је комбијем улетео у групу пешака у Минстеру, на… »
Последња порука помахниталог убице из минстера: Опростио се од пријатеља преко мејла и поручио ово!
Курир 08.04.2018
Немачки медији описују нападача који се у суботу залетео комбијем у гомилу људи у Минстеру и том приликом убио две особе као повученог Немца, старог 48 година. После тога, он је извршио самоубиство. Возач је Јенс Р. рођен је… »
Нападач у Немачкој деловао сам, мотив још непознат
Глас Америке 08.04.2018
Возач који је у суботу комбијем улетео у групу људи који су седели испред једног ресторана у немачком граду Минстеру деловао је сам и имао је проблема са менталним здрављем, саопштио је у недељу регионални министар унутрашњих… »
Немачка: возач из Минстера добро познат познат немачкој полицији
Нови магазин 08.04.2018
Немачке власти су данас саопштиле да је 48-годишњи возач који је јуче убио две и ранио 20 особа у немачком граду Минстеру добро познат полицији, преноси АП. Тужилац Елке Адомеит је изјавила новинарима да су против те особе… »
Полиција: Возач из Минстера деловао сам
Радио 021 08.04.2018
Немачка полиција је саопштила да човек који је комбијем улетео међу људе у Минстеру није имао саучеснике. Тај Немац (48) је у суботу убио двоје и повредио 20 људи пре него што је извршио самоубиство. Очевици су првобитно навели… »
Полиција: Нападач у Минстеру деловао сам, без саучесника
Н1 Инфо 08.04.2018
Немачко тужилаштво саопштило је да и даље нема назнака због чега је 48-огодишњи Немац комбијем улетео у групу људи у Минстеру, убивши двоје и повредивши 20 пре него што је пуцао себи у главу. Полиција је саопштила да нападач… »
Тужиоци и даље не знају мотив трагедије у Минстеру
Дневник 08.04.2018
БЕРЛИН: Немачки тужиоци и даље не знају због чега је 48-годишњи Немац јуче комбијем улетео у групу пешака у граду Минстеру на западу Немачке, којом приликом су две особе изгубиле живот, а 20 је повређено. Нападач је након… »
(Фото) очевици стравичног напада у Немачкој: Сви су бежали, вриштали! Грађани масовно давали крв за повређене!
Курир 08.04.2018
Немачки медији пренели су да је возач комбија који је у суботу поподне улетео у масу људи у центру Минстера и том приликом усмртио две особе након чега се убио, Немац Јенс Р. (48), без кривичног досијеа. Приликом напада… »
Чуо сам гласни ударац и вриштање, сви су бежали! Језиве изјаве очевидаца напада у Немачкој (ФОТО)
Телеграф 08.04.2018
Приликом напада повређено је 20 људи, међу којима је шест у критичном стању. Немачки медији пренели су да је возач комбија који је у суботу поподне улетео у масу људи у центру Минстера и том приликом усмртио две особе након… »
Јункер: Моје мисли су са жртвама и њиховим породицама
Блиц 08.04.2018
Председник Европске комисије Жан Клод Јункер изразио је саучешће породицама страдалих у данашњем нападу у немачком граду Минстеру. "Жалимо са Минстером. Моје мисли су са жртвама и њиховим породицама. Веома сам захвалан свима… »
"Чуо сам ударац, а онда је почела вриска": Овако је сведок описао данашњи напад у Немачкој
Блиц 08.04.2018
- Чуо сам гласан ударац и одједном су људи почели да вичу: "О, мој Боже!" - рекао је локалним медијима један од сведока данашњег напада који се догодио у немачком граду Минстеру. Најмање две особе су страдале, а око 20 је… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из УАЕ главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Морава инфо пре 6 минутајош 23 повезане
НБС: НЕМА НЕСТАШИЦЕ ЕВРА, КАЗНЕ ЗА СВЕ КОЈИ ДИЖУ КУРС И ЗЛОУПОТРЕБЉАВАЈУ СИТУАЦИЈУ
Озон пре 20 минутајош 26 повезаних