Povezane vesti
Uskršnji intervju Saše Ilića: O nasledniku, oproštajnoj utakmici, Mesiju, Galatasaraju...
Vesti online 08.04.2018
Legenda Partizana Saša Ilić i u 41. godini neće da okači kopačke o klin. Kada je gusto, tu je iskusni vezista da uđe na koji minut, da razdrma saigrače, ulije samopouzdanje, da bude produžena ruka trenera Miroslava Đukića. Mnoge rekordre u crno-belom… »
Ilić otvoreno: O derbiju, nasledniku u Partizanu, oproštajnoj utakmici, Mateusu...
Večernje novosti 08.04.2018
Više volim derbije gde smo pobeđivali, sećam se golova Raće Petrovića i Jojića. Moj naslednik je Bambi Tošić - sa osmehom priča kapiten crno-belih. Ilić o derbiju, nasledniku u Partizanu, najvećoj greški u karijeri Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić… »
Ilić: Pamtim skoro svaki derbi, Mateus majstor i sa 40+
N1 Info 08.04.2018
Kapiten Partizana Saša Ilić u uskršnjem intervjuu za klupski sajt odgovarao je na pitanja novinara i dotako se brojnih zanimljivih tema – između ostalog, rekao je da Zorana Tošića vidi kao svog naslednika u crno-belom dresu. Da li ste se pokajali zbog… »
Hristos vaskrese, pa na pobedu u derbiju!
Mondo 08.04.2018
"Prioritet je da Partizan ostvari pobedu, ako bude potrebno – tu sam, ako ne – uopšte se ne opterećujem lično. Važno je da mi slavimo", rekao je legendarni fudbaler Partizana. Računajući od 1986. godine, kada ga je otac dovezao iz Požarevca u Beograd i… »
Vesti dana »
Vozilo uletelo u masu na Prajdu u Berlinu: Jedna osoba poginula, 16 povređeno - identifikovan osumnjičeni
N1 Info pre 25 minutajoš 17 povezanih
Sunčano i do 34 stepena, ali uveče stižu pljuskovi sa grmljavinom: Kada sledi nova promena
Euronews pre 35 minutajoš 16 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 35 minutajoš 13 povezanih
Dan za novi početak: Danas je letnji Aranđelovdan, a ovo su običaji koji ga prate
Nova pre 25 minutajoš 10 povezanih
Napeto u Španiji! Plamen u okolini Madrida se otima kontroli: vatrogasci u trci sa vremenom
Telegraf pre 1 satjoš 8 povezanih