Povezane vesti

Uskršnji intervju Saše Ilića: O nasledniku, oproštajnoj utakmici, Mesiju, Galatasaraju...

Uskršnji intervju Saše Ilića: O nasledniku, oproštajnoj utakmici, Mesiju, Galatasaraju...

Vesti online 08.04.2018
Legenda Partizana Saša Ilić i u 41. godini neće da okači kopačke o klin. Kada je gusto, tu je iskusni vezista da uđe na koji minut, da razdrma saigrače, ulije samopouzdanje, da bude produžena ruka trenera Miroslava Đukića. Mnoge rekordre u… »
Ilić otvoreno: O derbiju, nasledniku u Partizanu, oproštajnoj utakmici, Mateusu...

Ilić otvoreno: O derbiju, nasledniku u Partizanu, oproštajnoj utakmici, Mateusu...

Večernje novosti 08.04.2018
Više volim derbije gde smo pobeđivali, sećam se golova Raće Petrovića i Jojića. Moj naslednik je Bambi Tošić - sa osmehom priča kapiten crno-belih. Ilić o derbiju, nasledniku u Partizanu, najvećoj greški u karijeri Kapiten fudbalera Partizana… »
Hristos vaskrese, pa na pobedu u derbiju!

Hristos vaskrese, pa na pobedu u derbiju!

Mondo 08.04.2018
"Prioritet je da Partizan ostvari pobedu, ako bude potrebno – tu sam, ako ne – uopšte se ne opterećujem lično. Važno je da mi slavimo", rekao je legendarni fudbaler Partizana. Računajući od 1986. godine, kada ga je otac dovezao iz Požarevca u… »
Ilić: Pamtim skoro svaki derbi, Mateus majstor i sa 40+

Ilić: Pamtim skoro svaki derbi, Mateus majstor i sa 40+

N1 Info 08.04.2018
Kapiten Partizana Saša Ilić u uskršnjem intervjuu za klupski sajt odgovarao je na pitanja novinara i dotako se brojnih zanimljivih tema – između ostalog, rekao je da Zorana Tošića vidi kao svog naslednika u crno-belom dresu. Da li ste se pokajali… »

Vesti dana »