Povezane vesti

Čelsi sve dalje od Lige šampiona

Čelsi sve dalje od Lige šampiona

Sportske.net 08.04.2018
Samo bod za 'plavce' protiv gradskog rivala na 'Stamford Bridžu', pa top 4 sada deluje nemoguća misija. Fudbaleri Čelsija nisu opravdali ulogu favorita na svom terenu protiv Vest Hema. Utakmica je završena bez pobednika, rezultat je bio 1:1. Poveli su… »
Premijer liga: Arnautović i Čičarito otkinuli Čelsiju bodove na ‘Stamford Bridžu’ (video)

Premijer liga: Arnautović i Čičarito otkinuli Čelsiju bodove na ‘Stamford Bridžu’ (video)

Hot sport 08.04.2018
Fudbaleri Čelsija su na svom „Stamford Bridžu“ remizirali sa gradskim rivalom Vest Hemom rezultatom 1:1, u meču 32 .kola engleskog šampionata. Novi gubitak bodova ekipe Antonia Kontea znači i definitivni oproštaj od Lige šampiona, koja se sada… »
Čelsi je Liga Evrope

Čelsi je Liga Evrope

Mondo 08.04.2018
A ni to nije potpuno sigurno... Prošle godine potpuno fokusirani na svaki meč, a ove "prosipanje bodova" svako malo! Fudbaleri Čelsija još jednom su ispustili pobedu na "Bridžu" pošto su vodili protiv Vest Hema golom Sezara Aspilikuete iz 36… »
Agonija Čelsija se nastavlja, Liga šampiona sve dalje

Agonija Čelsija se nastavlja, Liga šampiona sve dalje

N1 Info 08.04.2018
U poslednjem meču 33. kola Premijer lige u derbiju zapadnog Londona Čelsi i Vest Hem su podelili bodove na Stamford Bridžu, čime su Plavci dodatno izgubili korak za mestima koja vode u Ligi šampiona. Utakmica je dobro krenula po Plavce. Ređale su se… »

Vesti dana »

Na Badnji dan umereno oblačno i toplije

Na Badnji dan umereno oblačno i toplije

Novi magazin pre 27 minutajoš 13 povezanih
Jokić: Ja na prvom mestu? Iznenađen sam, hvala svima

Jokić: Ja na prvom mestu? Iznenađen sam, hvala svima

Sport klub pre 51 minutajoš 14 povezanih
Dan žalosti u Srbiji

Dan žalosti u Srbiji

Insajder pre 1 satjoš 19 povezanih