Повезане вести
(Видео) Бесни радници направили хаос: Упали у директорову канцеларију и демолирали је!
Курир 09.04.2018
Радници "Џенерал моторса" у Јужној Кореји насилно су ушли у канцеларије компаније после вести да неће бити бонуса. Радници су буквално демолирали намештај након што је филијала америчког произвођача саопштила запосленима да неће… »
Хаос: У ауто-гиганту Бесни радници упали у канцеларију директора и демолирали је (видео)
Блиц 09.04.2018
Радници "Џенерал моторса" у Јужној Кореји насилно су ушли у канцеларије компаније после вести да неће бити бонуса. Радници су буквално демолирали намештај након што је филијала америчког произвођача саопштила запосленима да неће… »
Радници Џенерал моторса демолирали намештај после вести да ипак неће добити бонус
Нова економија 09.04.2018
Радници Џенерал моторса у Јужној Кореји насилно су ушли у канцеларије компаније после вести да неће бити бонуса. Радници су буквално демолирали намештај након што је филијала америчког произвођача саопштила запосленима да неће… »
Вести дана »
„Моја полиција ме није заштитила, ја сам урлала, а они су само гледали“: Екипа Н1 о нападу испред Ћациленда
Цензоловка пре 2 сатајош 50 повезаних
Зеленски најавио конкретне кораке за окончање рата: Открио драстичан потез који је договорио са Американцима
Мондо пре 47 минутајош 47 повезаних
Јужна Морава поплавила југ Србије: Обустављен саобраћај преко Ћуковачког моста, у Павловцу евакуисано девет особа
Југ пресс пре 4 сатијош 30 повезаних
Ванредне одбране од поплава проглашене у Врању и околини због изливања Јужне Мораве
Наслови.аи пре 3 сатајош 27 повезаних
Друга шанса за Куртија: Нови парламентарни избори на Косову 28. децембра
BBC News пре 7 сатијош 32 повезане