Повезане вести

Буде ли се појавио неки снимак, идем кући! Ево како је Мики "запретио" након акције са Надеждом (ВИДЕО)

Буде ли се појавио неки снимак, идем кући! Ево како је Мики "запретио" након акције са Надеждом (ВИДЕО)

Телеграф 09.04.2018
Ђуричић није успео да превари камере због чега је на све начине покушао да спречи да се снимак пусти у јавност. Мики Ђуричић и Надежда Биљић претходног дана, док су задругари прослављали Васкрс, препустили су се страстима и у… »
Андријана се скинула у танга бикини и показала моћну гузу, Милан није скидао поглед са ње! (ВИДЕО)

Андријана се скинула у танга бикини и показала моћну гузу, Милан није скидао поглед са ње! (ВИДЕО)

Телеграф 09.04.2018
Андријана је позната по израженим облинама, а када се скинула у минијатурни бикини нико није остао равнодушан. Задругари су искористили лепо време овог понедељка, одах обукли купаће костиме и заузели место поред базена где су се… »
Живот ми се смучио, утроба ми се преврнула! Мики причао Слоби о акцији са Надеждом, али је жестоко покушао да га превари…

Живот ми се смучио, утроба ми се преврнула! Мики причао Слоби о акцији са Надеждом, али је жестоко покушао да га превари…

Телеграф 09.04.2018
- Ја гледам овамо, све на ову страну, а не видим да је она са друге стране у ћошку... Кад сам ја видео, стомак, утроба ми се преврнула! - објаснио је Мики мислећи на камеру. Мики Ђуричић и Надежда Биљић претходног дана у… »
Неће направити каријеру, али удаће се за Микија! Ево шта Надеждина мајка каже о сексу о којем бруји регион! (видео)

Неће направити каријеру, али удаће се за Микија! Ево шта Надеждина мајка каже о сексу о којем бруји регион! (видео)

Телеграф 09.04.2018
- Пошто су они људи из народа видећемо како ће народ окарактерисати њих двоје - каже Славица за Телеграф.рс. Претходног дана се током журке за Васкрс десило нешто чему се ни у најлуђим сновима нико није надао! Наиме, Мики… »

Вести дана »