Повезане вести
Вучић миротворац: Нека се Тачи јуначи, ми смо за политику мира, не за пушке!
Правда 09.04.2018
Председник Србије Александар Вучић, који борави у Мостару, изјавио је данас да Србији рат није потребан и да је "готово сигуран" да га неће бити. "Ми сматрамо да нам рат није потребан и није никоме добро донео. Готово сам сигуран… »
Вучић: Не волим да се бавим пушкама као господин Тачи
Н1 Инфо 09.04.2018
Председник Србије Александар Вучић рекао је у Мостару да се Србија бави политиком мира и да ће миром, сталожено, стрпљиво и трпељиво одговорити на поруке председника Косова Хашима Тачија "да ће на претње Србије одговорити као… »
Вучић и Човић о 'сурадњи српског и хрватског народа'
Слободна Европа 09.04.2018
Предсједник Србије, Александар Вучић изјавио је у понедјељак послијеподне у Мостару како је “готово сигуран” да рат на овим просторима неће бити. Вучић је то казао одговарајући на новинарско питање да прокоментира изјаву… »
Вучић одговорио на тачијеву провокацију: Нек се јуначи, ми смо за политику мира, не за пушке!
Курир 09.04.2018
Председник Србије Александар Вучић, који борави у Мостару, изјавио је данас да Србији рат није потребан и да је "готово сигуран" да га неће бити. "Ми сматрамо да нам рат није потребан и није никоме добро донео. Готово сам сигуран… »
Тачи: Одговорићемо на претње из Србије као и пре 19 година
Нови магазин 09.04.2018
Председник Косова Хашим Тачи изјавио је данас да ће Косово на наводне претње из Србије, "одговорити као и пре 19 година", пренела је приштинска агенција Косовапресс. Присуствујући обележавању 19. годишњице битке између… »
Битка пре 19 година обележила је рат на Косову: Данас је годишњица почетка крвавог боја на караули Кошаре!
Курир 09.04.2018
Битка на Кошарама између Војске Југославије и ОВК почела је да на данашњи дан пре тачно 19 година. Напад се водио око граничног прелаза Раша Кошарес на граници Југославије и Албаније, а битка је трајала од 9. априла до 10. јуна… »
Тхаци: Од Србије ћемо се бранити као прије 19 година
Ал Јазеера 09.04.2018
Косовски предсједник говорио је на манифестацији на караули Косхаре, поводом 19 година сукоба на Косову. Косовски предсједник Хасхим Тхаци изјавио је данас да ће на пријетње из Србије, бити одговорено на исти начин као и прије… »
Ђурић реаговао на провокацију Тачија: Србија за мир, а он прети пушкама
Курир 09.04.2018
Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић изјавио је данас да Хашим Тачи директно прети пушкама и оружјем и тиме призива рат, мржњу и сукобе. Ђурић је рекао да Тачи више чак и не скрива да је главни циљ његовог… »
Тачи: На претње из Србије одговорићемо као и пре 19 година
Н1 Инфо 09.04.2018
Председник Косова Хашим Тачи изјавио је да ће Косово, на наводне претње из Србије, "одговорити као и пре 19 година", пренела је приштинска агенција Косовапресс. Присуствујући обележавању 19. годишњице битке између припадника… »
Тачи на кошарама поново звецка оружјем: На претње из Србије одговорићемо пушкама, као и пре 19 година
Курир 09.04.2018
Косовски председник Хашим Тачи изјавио је данас да ће на, како је рекао, "претње из Србије", бити одговорено - "пушкама". "На те претње ћемо одоговорити исто као што смо одговорили пре 19 година, пушкама", рекао је Тачи. Он је… »
Вести дана »
НБС и економисти о платном промету и стабилности финансијског система у вези са НИС-ом
Наслови.аи пре 1 сатјош 31 повезана
Вучић: Очекујемо скоро потписивање краткорочног уговора за гас са Русијом
НИН пре 9 минутајош 21 повезана
Влаховић и Новаковић УЖИВО испред Арене, долазе ли Жоц и Остоја
Спорт клуб пре 14 минутајош 36 повезаних
Огласио се Драган Станковић после вести да Јована има новог дечка: Ево шта је поручио бившој девојци и Тигру
Мондо пре 2 сатајош 26 повезаних