Povezane vesti
David je trudnu Kristinu (18) nožem izbo 88 puta: Ovo ubistvo je frapiralo Hrvatsku, a evo koliku kaznu je dobio za to
Telegraf 09.04.2018
Komšićev otac napravio je scenu i izbačen je iz sudnice. Danas je oko 13:30 počelo izricanje presude Davidu Komšiću (20), optuženom da je 22. februara prošle godine u Ulici Svetog Josipa Radnika 16 ubio svoju bivšu devojku Kristinu Krupljan (18)… »
Ubio trudnu devojku sa 88 uboda nožem, osuđen na 30 godina
N1 Info 09.04.2018
David Komšić (19) iz Kiseljaka, koji je 22. februara prošle godine u Zagrebu sa 88 udaraca nožem ubio bivšu devojku Kristinu Krupljan, nepravosnažno je osuđen na 30 godina zatvora. Izvor: N1 Sudija je rekla da je "kriv za ubistvo Kristine Krupljan… »
Hrvatica izbola muža zbog daljinskog: Krvava svađa oko TV programa
Telegraf 09.04.2018
Bračni par je poznat zbog čestih razmirica, ali ovo je do sada najbizarnija svađa jer su sukobili nakon što se nisu mogli dogovoriti šta će gledati na televiziji. U mestu Budančevica kod Đurđevca u Hrvatskoj žena (30) je u ponedjeljak uveče… »
Hrvatska zgrožena reakcijom oca ubice koji je izmasakrirao trudnu devojku (18) Ivo Komšić: Sramota, osudili ste dete iz…
Kurir 09.04.2018
David Komšić dobio je 30 godina zatvora jer je trudnu devojku Kristine Krupljan (18) brutalno ubio sa 88 uboda nožem. Reakcija njegovog oca Ive Komšića na presudu bila maloj je reći, besramna. On je podivljao kada je čuo presudu i skočio i sa… »
Monstrum iz Hrvatske koji je trudnu devojku izbo 88 puta osuđen: Reakcija njegovog oca skandalozna
Vesti online 09.04.2018
David Komšić koji je sa 88 uboda nožem, ubio svoju bivšu trudni devojku Kristinu Krapljan, osuđen je zbog teškog ubistva iz bezobzirne osvete na 30 godina zatvora. Otac ubice Ivo Komšić burno je reagovao u sudnici, koju je napustio zajedno sa… »
(Video) Pala presuda za zločin koji je užasnuo Hrvatsku: Kriv je! Davidu Komšiću 30 godina robije! 88 puta izbo Kristinu…
Kurir 09.04.2018
Osuđujućom presudom danas je u Zagrebu završen slučaj ubistva koji je zgrozio Hrvatsku. Pre 14 meseci, Denis Komšić (20) izveo je 22. februara 2016. na večeru tada već bivšu devojku Kristinu, koja je tada imala 19 godina i bila trudna s drugim, i… »
(Video) Prijatelji ubice komšića napali porodicu ubijene kristine! Majka očajna: Meni dete niko ne može da vrati, ali treba…
Kurir 09.04.2018
"Jedva sam dočekala presuda i zadovoljna sam. U četvrtak kreće presuda i za Bukovačku, kad su David i još trojica presreli Kristinu autom i oteli joj mobiLNI. Meni je zadovoljština broj godina koji je dobio, ali meni dete ne može niko DA vrati… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 6 satijoš 1 povezana