Povezane vesti
Tramp osudio "glupu trgovinu" sa Kinom, tenzije i dalje rastu
Glas Amerike 09.04.2018
Američki predsednik Donald Tramp osudio je “glupu trgovinu” sa Kinom, tvrdeći da su američki proizvođači oštećeni visokim tarifama na izvoz dok su SAD uvele daleko manje takse na uvoz kineskih vozila. Tramp je na Tviteru napisao da je automobil poslat u… »
Ovo su trampovi argumenti: Trgovina s Kinom nije ni fer, ni slobodna, nego glupa!
Kurir 09.04.2018
Američki predsednik Donald Tramp ponovo se danas požalio na, kako kaže, "glupu trgovinu" sa Kinom. U tvitu postavljenom rano jutros, Tramp je napisao da je, prilikom slanja kineskog automobila u SAD, tarifa samo 2,5 odsto, dok je tarifa na izvoz… »
Vesti dana »
"Požar se ponovo razbuktao zbog vetra": Kakva je situacija u Deliblatskoj peščari
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 57 povezanih
U Srbiji potvrđeno 11 slučajeva groznice Zapadnog Nila: Ovi simptomi posle ujeda komarca zahtevaju hitan odlazak lekaru
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 31 povezana
Fiskalni savet upozorava: Država deli skoro 100 milijardi građanima, a to bi moglo dodatno da podstakne inflaciju
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 35 povezanih
"Nikome ne bih stala na žulj, žao mi je što to radi" Prvo oglašavanje Edite Aradinović nakon što je Indi poručila da je ona mrtva za nju
Blic pre 14 minutajoš 27 povezanih
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije sa rebalansom budžeta na dnevnom redu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 55 povezanih