Povezane vesti
Alimpijeviću nije bilo baš do priče: "Ja sam kriv za ovo, sutra ćemo izgledati bolje. Idemo dalje"
Sportske.net 09.04.2018
Trener Zvezde nije želeo da se traže krivci među igračima. Nije Dušanu Alimpijeviću bilo mnogo do priče posle poraza od Budućnosti, ali je preuzeo odgovornost za nastup Crvene zvezde u prvom meču finalne serije ABA lige. "Budućnost je danas… »
Gordić: Vruć parket, velika pobeda i malo vremena
Mozzart sport 09.04.2018
Plejmejker Budućnosti govorio je o teškim uslovima za igru i značaju brejka na startu finalne serije Jadranske lige. Nemanja Gordić bio je nezaustavljiv u prvom finalnom meču Jadrana sa Crvenom zvezdom, ali je posle pobede pokušao da spusti euforiju… »
Alimpijević o uzrocima poraza: Kako će navijači Zvezde reagovati na ove reči trenera crveno-belih?
Hot sport 09.04.2018
Budućnost posle prvih 40 minuta finalne serije vodi 1:0 i trenutno je bliža prstenu namenjenom šampionu ABA lige, ali mnogo više od poraza navijače Crvene zvezde brine izuzetno loša igra njihovih ljubimaca. A za nju je, kako je sam rekao na… »
Alimpijević: Ja sam krivac! Nedopustivo je da primimo 26 poena za četvrtinu
Mozzart sport 09.04.2018
Zvezdin trener obećao bolje izdanje u drugoj utakmici. Kad se pobeđuje zaslužni su igrači, kad se gubi onda trener preuzima odgovornost. Starog načela, prisutnog u svim sportovima, drži se i Dušan Alimpijević, pa je tako za poraz na početku… »
Dušan Alimpijević: Ja sam krivac, nema krivaca među igračima!
Sportski žurnal 09.04.2018
Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je posle poraza od Budućnosti da ne treba tražiti krivce u igračima, već da je isključivo on kriv. – Nema krivaca među igračima i tu ih ne treba tražiti. Ja sam apsolutno kriv. Sutra ćemo izgledati… »
Alimpijević: Ja sam krivac, važnost meča uzrok nervoze
N1 Info 09.04.2018
Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijevć kaže da njegov tim ne može sebi da priušti da previše analizira poraz od Budućnosti (80:76) u prvom meču finalne serije ABA lige. “Budućnost je bolje igrala i zasluženo je pobedila. Mi smo prerano ulazili… »
Vesti dana »
Profesori stali uz studente i prihvatili njihove zahteve, Vučić poziva Rektorski kolegijum BU na dijalog
Glas Amerike pre 1 satjoš 41 povezana
Tužilaštvo počelo da proverava elemente korupcije u rekonstrukciji Železničke stanice
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info pre 6 satijoš 5 povezanih
Ministarka prosvete sa direktorima beogradskih škola u štrajku o mogućnostima normalizacije nastave
Beta pre 2 satajoš 24 povezane
Vučić povukao očajnički potez, poziva Rektorski kolegij na razgovor
SEEbiz pre 11 minutajoš 19 povezanih