Повезане вести

Алимпијевић о узроцима пораза: Како ће навијачи Звезде реаговати на ове речи тренера црвено-белих?

Алимпијевић о узроцима пораза: Како ће навијачи Звезде реаговати на ове речи тренера црвено-белих?

Хот спорт 09.04.2018
Будућност после првих 40 минута финалне серије води 1:0 и тренутно је ближа прстену намењеном шампиону АБА лиге, али много више од пораза навијаче Црвене звезде брине изузетно лоша игра њихових љубимаца. А за њу је, како је… »
Гордић: Врућ паркет, велика победа и мало времена

Гордић: Врућ паркет, велика победа и мало времена

Моззарт спорт 09.04.2018
Плејмејкер Будућности говорио је о тешким условима за игру и значају брејка на старту финалне серије Јадранске лиге. Немања Гордић био је незаустављив у првом финалном мечу Јадрана са Црвеном звездом, али је после победе… »
Алимпијевићу није било баш до приче: "Ја сам крив за ово, сутра ћемо изгледати боље. Идемо даље"

Алимпијевићу није било баш до приче: "Ја сам крив за ово, сутра ћемо изгледати боље. Идемо даље"

Спортске.нет 09.04.2018
Тренер Звезде није желео да се траже кривци међу играчима. Није Душану Алимпијевићу било много до приче после пораза од Будућности, али је преузео одговорност за наступ Црвене звезде у првом мечу финалне серије АБА лиге… »
Алимпијевић: Ја сам кривац! Недопустиво је да примимо 26 поена за четвртину

Алимпијевић: Ја сам кривац! Недопустиво је да примимо 26 поена за четвртину

Моззарт спорт 09.04.2018
Звездин тренер обећао боље издање у другој утакмици. Кад се побеђује заслужни су играчи, кад се губи онда тренер преузима одговорност. Старог начела, присутног у свим спортовима, држи се и Душан Алимпијевић, па је тако за пораз… »
Алимпијевић: Ја сам кривац, важност меча узрок нервозе

Алимпијевић: Ја сам кривац, важност меча узрок нервозе

Н1 Инфо 09.04.2018
Тренер Црвене звезде Душан Алимпијевћ каже да његов тим не може себи да приушти да превише анализира пораз од Будућности (80:76) у првом мечу финалне серије АБА лиге. “Будућност је боље играла и заслужено је победила. Ми смо… »
Душан Алимпијевић: Ја сам кривац, нема криваца међу играчима!

Душан Алимпијевић: Ја сам кривац, нема криваца међу играчима!

Спортски журнал 09.04.2018
Тренер Црвене звезде Душан Алимпијевић рекао је после пораза од Будућности да не треба тражити кривце у играчима, већ да је искључиво он крив. – Нема криваца међу играчима и ту их не треба тражити. Ја сам апсолутно крив. Сутра… »

Вести дана »