Povezane vesti

Džikić: Sad će da se vidi ko ima veće frajere! Normalno je da moji sad vrište i raduju se, ali ne smemo da padnemo u…

Džikić: Sad će da se vidi ko ima veće frajere! Normalno je da moji sad vrište i raduju se, ali ne smemo da padnemo u…

Mozzart sport 09.04.2018
"Sutra je novi dan, novi meč, Zvezda mora da pokaže reakciju, a moramo i mi, 7.000 ljudi nosi protivnika, ne mene. I mi i Zvezda smo razmaženi jer igramo u odličnim atmosferama", naveo je trener Budućnosti. Trener košarkaša Budućnosti Aleksandar… »
Lazić: Mekano, nervoza, koncentracija...

Lazić: Mekano, nervoza, koncentracija...

Mozzart sport 09.04.2018
Zvezdin kapiten zna šta bi trebalo da se popravi. Loš početak finalne serije Crvene zvezde. Od priželjkivanih 1:0, crveno-beli su došli u situaciju da bude 0:1 protiv Budućnosti i sad moraju da se „vade. Prvu priliku imaće već u utorak. „Ušli… »
Džikić: Zvezda igrala odbranu kakva nama odgovara

Džikić: Zvezda igrala odbranu kakva nama odgovara

N1 Info 09.04.2018
Trener Budućnosti Aleksandar Džikić rekao je posle pobede nad Crvenom zvezdom (80:76) da je serija daleko od gotove. “Ovo je samo početak serije. Dobro je što smo sada na papiru vratili prednost domaćeg terena, ali nema garancije da ćemo dobiti… »
Lazić: Bespotrebna nervoza, možemo do preokreta

Lazić: Bespotrebna nervoza, možemo do preokreta

N1 Info 09.04.2018
Bek Crvene zvezde Branko Lazić kaže da je loš početak nedopustiv i da njegov tim mora da igra mnogo bolje u drugom meču sa ekipom Budućnosti. Zvezda je prvi meč izgubila sa 80:76. “Ušli smo premekano, dozvolili smo da naprave 7:0 na početku i… »

Vesti dana »