Повезане вести
Лазић: Мекано, нервоза, концентрација...
Моззарт спорт 09.04.2018
Звездин капитен зна шта би требало да се поправи. Лош почетак финалне серије Црвене звезде. Од прижељкиваних 1:0, црвено-бели су дошли у ситуацију да буде 0:1 против Будућности и сад морају да се „ваде. Прву прилику имаће већ у… »
Џикић: Сад ће да се види ко има веће фрајере! Нормално је да моји сад вриште и радују се, али не смемо да паднемо у еуфорију…
Моззарт спорт 09.04.2018
"Сутра је нови дан, нови меч, Звезда мора да покаже реакцију, а морамо и ми, 7.000 људи носи противника, не мене. И ми и Звезда смо размажени јер играмо у одличним атмосферама", навео је тренер Будућности. Тренер кошаркаша… »
Лазић: Беспотребна нервоза, можемо до преокрета
Н1 Инфо 09.04.2018
Бек Црвене звезде Бранко Лазић каже да је лош почетак недопустив и да његов тим мора да игра много боље у другом мечу са екипом Будућности. Звезда је први меч изгубила са 80:76. “Ушли смо премекано, дозволили смо да направе 7:0… »
Џикић: Звезда играла одбрану каква нама одговара
Н1 Инфо 09.04.2018
Тренер Будућности Александар Џикић рекао је после победе над Црвеном звездом (80:76) да је серија далеко од готове. “Ово је само почетак серије. Добро је што смо сада на папиру вратили предност домаћег терена, али нема гаранције… »
Вести дана »
Ово су СНС батинаши који су током избора у Мионици разлупали кафану: Локални фронт објавио фотографије насилника које је полиција извела из демолираног „Ловца“
Нова пре 42 минутајош 35 повезаних
БиХ - Србија, уживо: Орлови кренули по другу победу и изједначење са Турском
Мондо пре 8 минутајош 66 повезаних
Глас Шумадије: Велики одрон пута код Центра изврсности у Крагујевцу и даље активан, одвалили се нови комади асфалта
Н1 Инфо пре 57 минутајош 2 повезане
Временска прогноза за Србију: Суво са сунчаним интервалима и хладним јутром, магла у котлинама
Наслови.аи пре 1 сатјош 31 повезана