Povezane vesti

Zakerberg priznao pred Kongresom: Moja greška! Žao mi je što nisam uspeo da zaštitim privatnost korisnika!

Zakerberg priznao pred Kongresom: Moja greška! Žao mi je što nisam uspeo da zaštitim privatnost korisnika!

Kurir 10.04.2018
VAŠINGTON - Izvršni direktor kompanije "Fejsbuk" Mark Zakerberg rekao je danas u svedočenju pred Kongresom da je napravio grešku i da mu je žao što Fejsbuk nije uspeo da zaštiti svoje korisnike i njihovu privatnost. U uvodnoj reči pred Kongresom… »
Zuckerberg pred Kongresom: Moja greška, žao mi je

Zuckerberg pred Kongresom: Moja greška, žao mi je

Al Jazeera 10.04.2018
Izvršni direktor kompanije Facebook rekao je u svjedočenju pred Kongresom da mu je žao što nije uspio da zaštiti svoje korisnike. Izvršni direktor kompanije Facebook Mark Zuckerberg rekao je danas u svjedočenju pred Kongresom da je napravio grešku… »
Zakerberg: Ja upravljam Fejsbukom i ja sam odgovoran za sve

Zakerberg: Ja upravljam Fejsbukom i ja sam odgovoran za sve

Radio 021 10.04.2018
Izvršni direktor Fejsbuka Mark Zakerberg priznao je da je njegova kompanija bila prespora u reagovanju na rusko mešanje u američke izbore i izvinio se zbog skandala s privatnim podacima korisnika, koje su aplikacije prikupljale bez njihove saglasnosti… »
Fejsbuku preti bankrot: Ako ih odrape po džepu, društvenoj mreži se ne piše dobro! Kazna veća od sveg novca ovog sveta!

Fejsbuku preti bankrot: Ako ih odrape po džepu, društvenoj mreži se ne piše dobro! Kazna veća od sveg novca ovog sveta!

Kurir 10.04.2018
Osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg danas će se pojaviti pred američkim Kongresom gde će odgovarati na pitanja o skandalu koji je potresao tu kompaniju. Prema svim dosadašnjim Zakerbergovim nastupima u medijima, kao i pripremljenoj izjavi koju će… »
Mark Zakerberg danas pred američkim Kongresom

Mark Zakerberg danas pred američkim Kongresom

Vesti online 10.04.2018
Osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg danas će se pojaviti pred američkim Kongresom gde će odgovarati na pitanja o skandalu koji je potresao tu kompaniju. Skandal je izbio kada je objavljeno da je konsultanstka firma Kembridž analitika skupljala lične… »
Zukerberg: Ja sam osnovao Fejsbuk i ja odgovaram

Zukerberg: Ja sam osnovao Fejsbuk i ja odgovaram

Danas 10.04.2018
Mark Zakerberg osnivač Fejsbuka priznao je da je njegova kompanija bila spora u reagovanju na rusko mešanje u američke izbore. On se izvinio zbog skandala s privatnim podacima korisnika, koje su aplikacije prikupljale bez njihove saglasnosti. -Osnovao… »

Vesti dana »