Povezane vesti
Zakerberg pred Kongresom: Moja greška, žao mi je
RTS 10.04.2018
Izvršni direktor kompanije „Fejsbuk“ Mark Zakerberg rekao je u svedočenju pred Kongresom da je napravio grešku i da mu je žao što „Fejsbuk“ nije uspeo da zaštiti svoje korisnike i njihovu privatnost. U uvodnoj reči pred Kongresom, gde je… »
Zakerberg pred Kongresom: To je moja greška i žao mi je! (foto, video)
BK TV 10.04.2018
Osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg svedoči pred američkim Kongresom zbog skandala oko podataka miliona korisnika koji su završili u rukama “Kembridž analitike“. Kako je rekao Zakerberg pred Kongresom, njegova misija od početka bila je povezivanje… »
"Pogrešili smo, naneli smo vam štetu"
Mondo 10.04.2018
Facebook akcije porasle su neznatno odmah nakon što je Mark Cukerberg poslao pismo izvinjenja kongresmenima SAD, pre svedočenja 10. i 11. aprila. Osnivač i direktor kompanije Facebook, Mark Ckerberg, poručio je Kongresu SAD da ta društvena mreža… »
Osnivač Fejsbuka danas izlazi pred Kongres: Odgovaraće na pitanja o nedavnom skandalu, nosiće odelo i kravatu
Telegraf 10.04.2018
Zakerberg se do sada više puta izvinio i korisnicima i javnosti. Izvršni direktor i osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg danas će se pojaviti pred američkim Kongresom gde će odgovarati na pitanja o skandalu koji je potresao tu kompaniju, kada je… »
Vesti dana »

UŽIVO Studenti satima ispred RTS-a: Blokirana Takovska ulica, između dva ulaza u zgradu građani spremaju kafu i čaj (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 56 povezanih

Tužilac naložio da se identifikuju osobe koje su pretile novinarki RTS-a
RTS pre 15 minutajoš 88 povezanih

I dalje blokirane zgrade RTS-a i RTV-a, deo zaposlenih RTS-a se obratio studentima (blog)
Novi magazin pre 1 satjoš 47 povezanih

'Za Beograd': Studenti iz Subotice, Čačka i Niša krenuli na višednevno pešačenje
BBC News pre 4 satijoš 8 povezanih

Vanredna sednica Skupštine grada Niša trajala pet minuta, opozicija nezadovoljna, vlast osuđuje blokadu odbornika
Glas juga pre 5 satijoš 34 povezane