Povezane vesti

Zakerberg pred Kongresom: Moja greška, žao mi je

Zakerberg pred Kongresom: Moja greška, žao mi je

RTS 10.04.2018
Izvršni direktor kompanije „Fejsbuk“ Mark Zakerberg rekao je u svedočenju pred Kongresom da je napravio grešku i da mu je žao što „Fejsbuk“ nije uspeo da zaštiti svoje korisnike i njihovu privatnost. U uvodnoj reči pred Kongresom, gde je… »
Zakerberg pred Kongresom: To je moja greška i žao mi je! (foto, video)

Zakerberg pred Kongresom: To je moja greška i žao mi je! (foto, video)

BK TV 10.04.2018
Osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg svedoči pred američkim Kongresom zbog skandala oko podataka miliona korisnika koji su završili u rukama “Kembridž analitike“. Kako je rekao Zakerberg pred Kongresom, njegova misija od početka bila je povezivanje… »
"Pogrešili smo, naneli smo vam štetu"

"Pogrešili smo, naneli smo vam štetu"

Mondo 10.04.2018
Facebook akcije porasle su neznatno odmah nakon što je Mark Cukerberg poslao pismo izvinjenja kongresmenima SAD, pre svedočenja 10. i 11. aprila. Osnivač i direktor kompanije Facebook, Mark Ckerberg, poručio je Kongresu SAD da ta društvena mreža… »
Osnivač Fejsbuka danas izlazi pred Kongres: Odgovaraće na pitanja o nedavnom skandalu, nosiće odelo i kravatu

Osnivač Fejsbuka danas izlazi pred Kongres: Odgovaraće na pitanja o nedavnom skandalu, nosiće odelo i kravatu

Telegraf 10.04.2018
Zakerberg se do sada više puta izvinio i korisnicima i javnosti. Izvršni direktor i osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg danas će se pojaviti pred američkim Kongresom gde će odgovarati na pitanja o skandalu koji je potresao tu kompaniju, kada je… »

Vesti dana »