Повезане вести

Закерберг пред Конгресом: Моја грешка, жао ми је

Закерберг пред Конгресом: Моја грешка, жао ми је

РТС 10.04.2018
Извршни директор компаније „Фејсбук“ Марк Закерберг рекао је у сведочењу пред Конгресом да је направио грешку и да му је жао што „Фејсбук“ није успео да заштити своје кориснике и њихову приватност. У уводној речи пред… »
Закерберг пред Конгресом: То је моја грешка и жао ми је! (фото, видео)

Закерберг пред Конгресом: То је моја грешка и жао ми је! (фото, видео)

БК ТВ 10.04.2018
Оснивач Фејсбука Марк Закерберг сведочи пред америчким Конгресом због скандала око података милиона корисника који су завршили у рукама “Кембриџ аналитике“. Како је рекао Закерберг пред Конгресом, његова мисија од почетка била… »
"Погрешили смо, нанели смо вам штету"

"Погрешили смо, нанели смо вам штету"

Мондо 10.04.2018
Фацебоок акције порасле су незнатно одмах након што је Марк Цукерберг послао писмо извињења конгресменима САД, пре сведочења 10. и 11. априла. Оснивач и директор компаније Фацебоок, Марк Цкерберг, поручио је Конгресу САД да та… »
Оснивач Фејсбука данас излази пред Конгрес: Одговараће на питања о недавном скандалу, носиће одело и кравату

Оснивач Фејсбука данас излази пред Конгрес: Одговараће на питања о недавном скандалу, носиће одело и кравату

Телеграф 10.04.2018
Закерберг се до сада више пута извинио и корисницима и јавности. Извршни директор и оснивач Фејсбука Марк Закерберг данас ће се појавити пред америчким Конгресом где ће одговарати на питања о скандалу који је потресао ту… »

Вести дана »