Povezane vesti
Porodica Đogani preti i brutalno vređa zoricu Marković: Liči na propali abortus!
Kurir 10.04.2018
Čim je ušla u "Zadrugu" krenuo je sukob između Zorice Marković i Lune Đogani. "Meni se ne dopada kada upalim TV ujutru u pola osam, a ti skačeš po Slobinom k.rcu i brišeš p.čkicu rukom", bila je slikovita Markovićeva, što je zasmetalo svim… »
"Liči na propali abortus": Stižu pretnje i uvrede na račun Zorice Marković iz tabora Đoganijevih
Blic 09.04.2018
Odmah po ponovnom ulasku u "Zadrugu" otpočeo je verbalni sukob između Zorice Marković i Lune Đogani, a sve se završilo pevačicinom rečenicom: "Meni se ne dopada kada upalim TV ujutru u pola osam, a ti skačeš po Slobinom k*rcu i brišeš p*čkicu… »
Vesti dana »
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
"Nije bilo lako, ovo je šok za mene": Ministar zdravlja Hrvatske pušten iz zatvora nakon što je uhapšen zbog mita: Evo šta je rekao po izlasku
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Moderna artiljerija: Kadeti osposobljavani za artiljerijsku vatru na samohodnim haubicama
Blic pre 2 satajoš 1 povezana