Povezane vesti
"Prepoznali smo je po očima i ožiljku": Roditelji nestale Barbare tvrde da su dobili njenu fotografiju i da im je ćerka…
Blic 10.04.2018
Roditelji Babare Vitez (16), tinejdžerke kojoj se svaki trag gubi 25. novembra 2016. godine, ni posle godinu i po dana ne odustaju od njenog pronalaska, a za njom je od nedavno raspisana i Interpolova žuta poternica, koja se raspisuje za nestalim… »
Šokantan obrt u nestanku barbare Vitez Roditelji tvrde: Videli smo kako izlazi iz crnog džipa sa dvojicom muškaraca!
Kurir 10.04.2018
Tinejdžerka Barbara Vitez (16) poslednji put je viđena 25. novembra 2016. godine od kada joj se gubi svaki trag. Njeni roditelji se ne mire sa verzijom da se Barbara udavila u nabujaloj Tisi, a u prilog tome govori i činjenica da njeno telo još uvek… »
I svet traži Barbaru iz Sente
Večernje novosti 10.04.2018
Devojka iz Sente na Interpolovoj "žutoj" listi nestalih osoba. Endre Vitez: Dok sam živ, tragaću za ćerkom. Mislim da su mi kola gađali kamenjem isti oni koji su nešto uradili Barbari. NESTANAK tinejdžerke Barbare Vitez (16) iz Sente, kojoj se… »
Nestala Senćanka Barbara Vitez na Interpolovoj poternici
Dnevnik 10.04.2018
Senćanka Barbara Vitez (16), kojoj se od 25. novembra 2016. godine gubi svaki trag, našla se na Interpolovoj poternici nestalih osoba. Iako ni posle skoro 17 meseci nije poznato šta se dogodilo na mostu na Tisi kod Sente, to što se našla na žutoj… »
Interpol traga za Barbarom Vitez iz Sente
Radio 021 10.04.2018
Interpol je raspisao žutu poternicu za 16-ogodišnjom Barbarom Vitez iz Sente, koja je nestala 25. novembra 2016. godine. Ni posle 17 meseci nije poznato šta se dogodilo tog dana na mostu na Tisi kod Sente, ali to što se našla na poternici Interpola… »
Vesti dana »
Tokom noći ispisane poruke na prostorijama SNS-a u Novom Sadu: 15 ruža za 15 duša
N1 Info pre 11 satijoš 14 povezanih
Tepić: Zbog zlostavljanja 74-godišnjeg čoveka batinaši iz policije moraju da završe u zatvoru
N1 Info pre 1 satjoš 13 povezanih
Određen pritvor trinaestoj osobi koja je uhapšena zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
NIN pre 4 satijoš 39 povezanih