Povezane vesti

"Zvezdu sam dobijao sa OFK Beogradom, mogu opet"

"Zvezdu sam dobijao sa OFK Beogradom, mogu opet"

Vesti online 10.04.2018
Fudbaler Partizana Saša Zdjelar izjavio je da oseća uzbuđenje i naboj pred debi u večitim derbijima protiv Crvene zvezde, ekipe koju je, kako kaže već pobeđivao kao igrač OFK Beograda. - Osećam se uzbuđeno, ali za mene je derbi poput svake druge… »
Znate li koliko već utakmica Zvezda nije pobedila Partizan?

Znate li koliko već utakmica Zvezda nije pobedila Partizan?

Sportske.net 10.04.2018
Tu činjenicu danas su istakli i pojedini fudbaleri Partizana u svojim izjavama, pa je prilika da vidimo i šta kaže statistika. Podsetimo, ofanzivni vezista Partizana Marko Janković danas je u razgovoru sa novinarima, između ostalog, rekao i ovo: ''… »
Partizan prebacuje pritisak na rivala: ''Zapitaj se, Zvezdo...''

Partizan prebacuje pritisak na rivala: ''Zapitaj se, Zvezdo...''

Sportske.net 10.04.2018
Partizan može samo da dobije, nema šta da izgubi? Fudbaler Partizana Marko Janković rekao je danas da nema potrebe za pritiskom u njegovoj ekipi pred "večiti" derbi sa Crvenom zvezdom. "Nema potrebe da imamo pritisak. Treba mirno da uđemo u utakmicu… »
Janković veruje u nastavak pobedničke serije Partizana i na derbiju: Neka bude 0:1!

Janković veruje u nastavak pobedničke serije Partizana i na derbiju: Neka bude 0:1!

Večernje novosti 10.04.2018
Nadam se da će biti mnogo pogodaka, da ćemo i mi i publika uživati, ali ne bih imao ništa protiv minimalca – rekao je ofanzivac srpskog prvaka. NEKA uživaju i publika i akteri na terenu i neka slavi Partizan! Tako nekoliko dana uoči 157. večitog… »
Ima li lepšeg komplimenta za Mažića od ovog koji je danas dobio iz Partizana?

Ima li lepšeg komplimenta za Mažića od ovog koji je danas dobio iz Partizana?

Sportske.net 10.04.2018
Nadamo se da će na terenu i opravdati ove reči u subotnjem derbiju. Fudbaler Partizana Saša Zdjelar rekao je danas da nema tremu pred "večiti" derbi iako utakmica protiv Crvene zvezde može mnogo da odluči u borbi za titulu. Partizan će u subotu od… »
Janković: Neka bude kao u derbiju Mančestera...

Janković: Neka bude kao u derbiju Mančestera...

Dnevnik 10.04.2018
BEOGRAD: Fudbaler Partizana Marko Janković uoči predstojećeg 157. večitog derbija izjavio je da bi veći pritisak trebalo da osećaju igrači Crvene zvezde, jer kako kaže, već dugo nisu pobedili crno-bele, a saigračima poručuje da što mirnije… »
Crno-beli uoči derbija: Dugo nismo izgubili, nek se oni zapitaju

Crno-beli uoči derbija: Dugo nismo izgubili, nek se oni zapitaju

Mozzart sport 10.04.2018
Zagrevanje atmosfere. Minimum tri kiksa. Ili dva pošto eventualni neuspeh u derbiju baš i ne može da se svrsta u kikseve. Bilo kako, minimum tri kiksa Crvene zvezde. Jedini način da Partizan večitom rivalu preotme prvo mesto na tabeli. Teško… »
Janković: Dugo nismo izgubili derbi, neka se Zvezda zapita

Janković: Dugo nismo izgubili derbi, neka se Zvezda zapita

N1 Info 10.04.2018
Ofanzivni fudbaler Partizana Marko Janković poručio je pred subotnji večiti derbi u 1. kolu plej-ofa da se u njegovom timu ne oseća pritisak. "Treba mirno da uđemo u utakmicu i damo sve od sebe, a rezultat će doći sam po sebi. Dugo od kada sam u… »
Marko Janković pred 157. Večiti derbi: Zvezdina prednost je dostižna

Marko Janković pred 157. Večiti derbi: Zvezdina prednost je dostižna

Hot sport 10.04.2018
Internacionalac iz Crne Gore koji nastupa za Partizan, Marko Janković, u razgovoru sa novinarima tokom dana posvećenog druženju sa pripadnicima „sedme sile“ otkrio je kako teku pripreme za 157. večiti derbi. Priču je započeo očekivanjima pred… »
Zdjelar: Mažić sudi, neće biti problema

Zdjelar: Mažić sudi, neće biti problema

Mondo 10.04.2018
"Dobio sam Zvezdu, ukoliko se ne varam, dva puta sa OFK Beogradom", rekao je fudbaler Partizana. Fudbaler Partizana Saša Zdjelar poručio je ovog utorka, četiri dana pred 157. "večiti derbi", da već oseća uzbuđenje i naboj koji donose utakmice… »
Janković: "Borba do kraja, videli smo da je dostižno"

Janković: "Borba do kraja, videli smo da je dostižno"

Sportske.net 10.04.2018
Krilni fudbaler Partizana Marko Janković rekao je da će Crvena zvezda teško ispustiti stečenu prednost ali da crno-beli ulaze u plej-of poučeni iskustvom iz prethodne sezone. Predstojeći vikend rezervisan je za 157. prvenstveni okršaj beogradskih… »

Vesti dana »