Повезане вести

"Звезду сам добијао са ОФК Београдом, могу опет"

"Звезду сам добијао са ОФК Београдом, могу опет"

Вести онлине 10.04.2018
Фудбалер Партизана Саша Здјелар изјавио је да осећа узбуђење и набој пред деби у вечитим дербијима против Црвене звезде, екипе коју је, како каже већ побеђивао као играч ОФК Београда. - Осећам се узбуђено, али за мене је дерби… »
Знате ли колико већ утакмица Звезда није победила Партизан?

Знате ли колико већ утакмица Звезда није победила Партизан?

Спортске.нет 10.04.2018
Ту чињеницу данас су истакли и поједини фудбалери Партизана у својим изјавама, па је прилика да видимо и шта каже статистика. Подсетимо, офанзивни везиста Партизана Марко Јанковић данас је у разговору са новинарима, између… »
Партизан пребацује притисак на ривала: ''Запитај се, Звездо...''

Партизан пребацује притисак на ривала: ''Запитај се, Звездо...''

Спортске.нет 10.04.2018
Партизан може само да добије, нема шта да изгуби? Фудбалер Партизана Марко Јанковић рекао је данас да нема потребе за притиском у његовој екипи пред "вечити" дерби са Црвеном звездом. "Нема потребе да имамо притисак. Треба мирно… »
Јанковић верује у наставак победничке серије Партизана и на дербију: Нека буде 0:1!

Јанковић верује у наставак победничке серије Партизана и на дербију: Нека буде 0:1!

Вечерње новости 10.04.2018
Надам се да ће бити много погодака, да ћемо и ми и публика уживати, али не бих имао ништа против минималца – рекао је офанзивац српског првака. НЕКА уживају и публика и актери на терену и нека слави Партизан! Тако неколико дана… »
Има ли лепшег комплимента за Мажића од овог који је данас добио из Партизана?

Има ли лепшег комплимента за Мажића од овог који је данас добио из Партизана?

Спортске.нет 10.04.2018
Надамо се да ће на терену и оправдати ове речи у суботњем дербију. Фудбалер Партизана Саша Здјелар рекао је данас да нема трему пред "вечити" дерби иако утакмица против Црвене звезде може много да одлучи у борби за титулу… »
Јанковић: Нека буде као у дербију Манчестера...

Јанковић: Нека буде као у дербију Манчестера...

Дневник 10.04.2018
БЕОГРАД: Фудбалер Партизана Марко Јанковић уочи предстојећег 157. вечитог дербија изјавио је да би већи притисак требало да осећају играчи Црвене звезде, јер како каже, већ дуго нису победили црно-беле, а саиграчима поручује да… »
Црно-бели уочи дербија: Дуго нисмо изгубили, нек се они запитају

Црно-бели уочи дербија: Дуго нисмо изгубили, нек се они запитају

Моззарт спорт 10.04.2018
Загревање атмосфере. Минимум три кикса. Или два пошто евентуални неуспех у дербију баш и не може да се сврста у киксеве. Било како, минимум три кикса Црвене звезде. Једини начин да Партизан вечитом ривалу преотме прво место на… »
Јанковић: Дуго нисмо изгубили дерби, нека се Звезда запита

Јанковић: Дуго нисмо изгубили дерби, нека се Звезда запита

Н1 Инфо 10.04.2018
Офанзивни фудбалер Партизана Марко Јанковић поручио је пред суботњи вечити дерби у 1. колу плеј-офа да се у његовом тиму не осећа притисак. "Треба мирно да уђемо у утакмицу и дамо све од себе, а резултат ће доћи сам по себи… »
Марко Јанковић пред 157. Вечити дерби: Звездина предност је достижна

Марко Јанковић пред 157. Вечити дерби: Звездина предност је достижна

Хот спорт 10.04.2018
Интернационалац из Црне Горе који наступа за Партизан, Марко Јанковић, у разговору са новинарима током дана посвећеног дружењу са припадницима „седме силе“ открио је како теку припреме за 157. вечити дерби. Причу је започео… »
Здјелар: Мажић суди, неће бити проблема

Здјелар: Мажић суди, неће бити проблема

Мондо 10.04.2018
"Добио сам Звезду, уколико се не варам, два пута са ОФК Београдом", рекао је фудбалер Партизана. Фудбалер Партизана Саша Здјелар поручио је овог уторка, четири дана пред 157. "вечити дерби", да већ осећа узбуђење и набој који… »
Јанковић: "Борба до краја, видели смо да је достижно"

Јанковић: "Борба до краја, видели смо да је достижно"

Спортске.нет 10.04.2018
Крилни фудбалер Партизана Марко Јанковић рекао је да ће Црвена звезда тешко испустити стечену предност али да црно-бели улазе у плеј-оф поучени искуством из претходне сезоне. Предстојећи викенд резервисан је за 157. првенствени… »

Вести дана »