Samoopredeljenje: Ili izbori, ili rušenje vlade

Samoopredeljenje: Ili izbori, ili rušenje vlade

Vesti online utorak, 10. april 2018.
Predsednik opozicionog Samoopredeljenja, Aljbin Kurti, poručio je da je taj pokret spreman za održavanje vanrednih parlamentarnih izbor što je pre moguće.
- Samoopredeljenje je za to da se što je pre moguće raspišu prevremeni parlamentarni izbori ili za pokretanje inicijative za rušenje vlade - napisao je Kurti na svom Fejsbuk profilu. Kurti je naveo nekoliko razloga zbog kojih bi... »

Samoopredeljenje traži nove izbore ili rušenje vlade

Blic utorak, 10. april 2018.
Predsednik opozicionog Samoopredeljenja, Aljbin Kurti, poručio je danas da je taj pokret spreman za održavanje vanrednih parlamentarnih izbor što je pre moguće. "Samoopredeljenje je za to da se što je pre moguće raspišu prevremeni parlamentarni izbori ili za pokretanje inicijative za rušenje... »

Kurti: Novi izbori ili rušenje vlade

B92 utorak, 10. april 2018.
B92: Kurti: Novi izbori ili rušenje vlade
Priština -- Predsednik opozicionog Samoopredeljenja Aljbin Kurti poručio je da je taj pokret spreman za vanredne parlamentarne izbore što je pre moguće.
"Samoopredeljenje je za to da se što je pre moguće raspišu prevremeni parlamentarni izbori ili za pokretanje inicijative za rušenje vlade", napisao je Kurti na Fejsbuku. Kurti je naveo nekoliko razloga zbog kojih bi vladu Ramuša... »
©2019 Netmark d.o.o.