Povezane vesti
Šest poginulih u udesu helikoptera na ruskom Dalekom istoku
N1 Info 11.04.2018
U udesu helikoptera u gradu Habarovsku na ruskom Dalekom istoku poginulo je svih šest članova posade, saopštila je lokalna ispostava ruskog Istražnog komiteta. Kako je saopšteno, helikopter Mi-8 aviokompanije Vostok srušio se u gradu Habarovsku za vreme… »
Tragedija u Rusiji: Pao helikopter Mi-8, šest osoba poginulo (video)
Pravda 11.04.2018
Šest osoba je poginulo kada je helikopter Mi-8 pao u Habarovsku, na ruskom Dalekom istoku, saopštilo je Ministarstvo za vanredne situacije te zemlje. Nesreća se dogodila u 11.15 po lokalnom vremenu (3.30 po srednjeevropskom), a kako se navodi, poginuli… »
Rusija: Pao helikopter Mi-8, šest osoba poginulo
Politika 11.04.2018
MOSKVA – Šest osoba je poginulo kada je helikopter Mi-8 pao u Habarovsku, na ruskom Dalekom istoku, saopštilo je Ministarstvo za vanredne situacije te zemlje. Nesreća se dogodila u 11.15 po lokalnom vremenu (3.30 po srednjeevropskom), a kako se navodi… »
Nesreća u Rusiji: Šest ljudi poginulo u padu helikoptera
Blic 11.04.2018
Šest ljudi je poginulo u padu helikoptera u Habarovsku, na ruskom Dalekom istoku, rekao je izvor u službama za vanredne situacije agenciji TASS. - Prema preliminarnim informacijama, šest ljudi je bilo u letelici i svi su poginuli - rekao je izvor… »
(Video) Tragedija u Rusiji: 6 poginulo u rušenju helikoptera na dalekom istoku! Raspao se, pa zapalio!
Kurir 11.04.2018
Helikopter Mi-8 je pao u Habarovsku, na ruskom dalekom istoku, saopštilo je Ministarstvo za vanredne situcije zemlje. Svih šest članova posade je poginulo. Incident se dogodio u 11.30 po lokalnom vremenu (3.30 po srednje evropskom vremenu). Падение… »
Vesti dana »

Paklene vrućine pred Srbijom: RHMZ najavljuje do 40°C, blagi predah samo početkom nedelje
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih

Medvedev: Kijevski režim u panici angažovao borce narkokartela iz Kolumbije i Meksika
Politika pre 4 minutajoš 34 povezane

Pred susret Trampa i Putina, Evropa traži da Ukrajina bude deo pregovora
Južne vesti pre 54 minutajoš 26 povezanih

Stotine nepoznatih mladića okupilo se na Limanu, nadgledao ih lično Miloš Vučević
Danas pre 29 minutajoš 16 povezanih