Povezane vesti
Šest poginulih u udesu helikoptera na ruskom Dalekom istoku
N1 Info 11.04.2018
U udesu helikoptera u gradu Habarovsku na ruskom Dalekom istoku poginulo je svih šest članova posade, saopštila je lokalna ispostava ruskog Istražnog komiteta. Kako je saopšteno, helikopter Mi-8 aviokompanije Vostok srušio se u gradu Habarovsku za… »
Tragedija u Rusiji: Pao helikopter Mi-8, šest osoba poginulo (video)
Pravda 11.04.2018
Šest osoba je poginulo kada je helikopter Mi-8 pao u Habarovsku, na ruskom Dalekom istoku, saopštilo je Ministarstvo za vanredne situacije te zemlje. Nesreća se dogodila u 11.15 po lokalnom vremenu (3.30 po srednjeevropskom), a kako se navodi, poginuli… »
Rusija: Pao helikopter Mi-8, šest osoba poginulo
Politika 11.04.2018
MOSKVA – Šest osoba je poginulo kada je helikopter Mi-8 pao u Habarovsku, na ruskom Dalekom istoku, saopštilo je Ministarstvo za vanredne situacije te zemlje. Nesreća se dogodila u 11.15 po lokalnom vremenu (3.30 po srednjeevropskom), a kako se… »
Nesreća u Rusiji: Šest ljudi poginulo u padu helikoptera
Blic 11.04.2018
Šest ljudi je poginulo u padu helikoptera u Habarovsku, na ruskom Dalekom istoku, rekao je izvor u službama za vanredne situacije agenciji TASS. - Prema preliminarnim informacijama, šest ljudi je bilo u letelici i svi su poginuli - rekao je izvor… »
(Video) Tragedija u Rusiji: 6 poginulo u rušenju helikoptera na dalekom istoku! Raspao se, pa zapalio!
Kurir 11.04.2018
Helikopter Mi-8 je pao u Habarovsku, na ruskom dalekom istoku, saopštilo je Ministarstvo za vanredne situcije zemlje. Svih šest članova posade je poginulo. Incident se dogodio u 11.30 po lokalnom vremenu (3.30 po srednje evropskom vremenu)… »
Vesti dana »
Od Kruševca do Vrnjačke banje za 15 minuta, Srbija se podigla iz pepela poput feniksa
RTV pre 10 minutajoš 17 povezanih
VIDEO: Helikopter pri poletanju udario u bolnicu u Turskoj i srušio se, četvoro mrtvih
Radio 021 pre 3 satajoš 16 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 6 satijoš 1 povezana
„Ćutaćemo, ali ćemo biti i bučni, ovo je borba celog naroda“: Student Beogradskog univerziteta uoči današnjeg protesta
Nova pre 2 satajoš 12 povezanih