Povezane vesti

Zbog radova, sutra deo Telepa bez vode

Zbog radova, sutra deo Telepa bez vode

Dnevnik 11.04.2018
Zbog radova na mreži, sutra vode neće biti u delu novosadskog naselja Telep. Kako su saopštili iz IJK Vodovod i kanalizacija, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 8 do 15 sati biti deo Subotičke ulice (od Ulice Adi Endrea do… »
Deo Telepa u četvrtak bez vode

Deo Telepa u četvrtak bez vode

Moj Novi Sad 11.04.2018
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će u četvrtak, 12. aprila, od 8 do 15 sati biti deo Subotičke ulice – od ulice Adi Endrea do Bulevara patrijarha Pavla. Kako napominju iz "Vodovoda", postoji mogućnost da će u toku radova… »
Vinogradi i deo Popovice bez vode do 13 sati

Vinogradi i deo Popovice bez vode do 13 sati

RTV 11.04.2018
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti naselje Vinogradi u Kaću, kao i desna strana naselja Popovica gledano iz pravca Sremske Kamenice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »
Deo Popovice bez vode zbog havarije

Deo Popovice bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 11.04.2018
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas, 11. aprila, do 13 sati biti desna strana naselja Popovica gledano iz pravca Sremske Kamenice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Deo Kaća bez vode zbog havarije

Radio 021 11.04.2018
Deo Kaća nema vode zbog havarije. Bez vode će do 13 časova biti naselje Vinogradi. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena. Autor: 021.rs… »

Moj Novi Sad 11.04.2018
Zbog radova na sanaciji havarije u Kaću, bez vode će danas, 11. aprila, do 13 sati biti naselje Vinogradi. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena, napominju iz JKP „Vodovod i… »

Vesti dana »