Povezane vesti
Šako Polumenta izvređao Miljanu Kulić, a onda je IZBILA ŽESTOKA SVAĐA!
Svet & Skandal 11.04.2018
Miljana Kulić otkrila je da je pre nekoliko godina imala problem sa Šakom Polumentom kada je pevač hteo da se slika sa njom u Crnoj Gori. “Šako je došao u Crnoj Gori kod mene da se slika sa mnom. Međutim, meni je bio kratak šorts i povukao mi se pa mi… »
"Ko si ti, avetinjo, da to: Tražiš!" Šako Polumenta brutalno izvređao Miljanu, a onda je izbila tuča
Blic 11.04.2018
Pevač Šako Polumenta je pre izvesnog vremea dospeo u centar medijske pažnje kada je slao ekplicitne fotografije i video materijale učesnici "Zadruge" Mini Vrbaški. Ona je nakon toga ušla u popularni rijaliti, a Šako je iskoristio čitavu pompu da objavi… »
Vesti dana »
Eskalacija sukoba: Tramp najavljuje uništenje iranskih kapaciteta i napad na Natanz
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 65 povezanih
Opkoljeni sa tri strane Novo nevreme preti Srbiji, ovi krajevi zemlje će biti prvi na udaru radarski snimci nagoveštavaju gde bi moglo pasti najviše kiše (foto)
Dnevnik pre 4 satijoš 24 povezane
"Poklonila mi je ikonicu da me čuva": Ivana Mihić se dirljivm rečima oprostila od Olivere Katarine - ovaj njen gest nikada neće zaboraviti
Blic pre 16 minutajoš 64 povezane
Skupština u ponedeljak raspravlja o nepoverenju Vladi: Da li se Srbija približava vanrednim izborima?
Serbian News Media pre 4 satijoš 18 povezanih