Povezane vesti
Napad u Sremskoj Mitrovici: Posle presude tukla sudiju
Večernje novosti 11.04.2018
Mađarska državljanka, koja je privedena jer nije imala lična dokumenta, posle izrečene novčane kazne u Prekršajnom sudu skočila na sudiju Zoricu Marinović Ilieski i povredila je. NIŠTA nije ukazivalo da će me stranka koja se nalazi u sudnici… »
Priznala krivicu, pa brutalno prebila sudiju nasred sudnice
Vesti online 11.04.2018
Predsednicu Prekršajnog suda u Sremskoj Mitrovici Zoricu Marković Ilieski u utorak je u sudnici tokom suđenja pretukla osuđena žena, prenosi Tanjug. Kako navode, reč je ženi koja je strankinja, a koja je pretukla sudiju nakon što joj je izrečena… »
Sudija pretučena u svojoj sudnici: "Skočila je ka mom stolu i srušila me s fotelje, uhvatila za kosu i počela da udara…
Blic 11.04.2018
Predsednica Prekršajnog suda u Sremskoj Mitrovici Zorica Marković Ilieski prebijena je tokom suđenja u Palati pravde u tom gradu i sa teškim telesnim povredama prevežena u bolnicu. Kako "Blic" saznaje, nju je brutalno napala mađarska državljanka T… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 7 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 8 satijoš 2 povezane

Grupa građana „Dr Dragan Milić“ osudila napad na gradonačelnika Pavlovića
Gradski portal 018 pre 1 satjoš 1 povezana

Gradonačelnik Niša: Niš je bio i ostaće bezbedan, jer mi smo ljudi ogromnog srca!
Jugmedia pre 6 satijoš 1 povezana