Povezane vesti
Gorbačov: Razočaran sam Putinom i Trampom, vode svet u rat
Radio 021 11.04.2018
Bivši vođa Sovjetskog Saveza Mihail Gorbačov insitira da bi Vladimir Putin i Donald Tramp trebalo da direktno pregovaraju, upozoravajući da bi incidentni sukob između Amerike i Rusije mogao da dovede do otvorenog ratovanja. "Veoma sam alarmiran… »
Gorbačov osuo paljbu po Putinu i Trampu: To su loše diplomate, uvući će svet u rat
Blic 11.04.2018
Bivši vođa Sovjetskog Saveza Mihail Gorbačov insitira da bi Vladimir Putin i Donald Tramp trebalo da direktno pregovaraju, upozoravajući da bi incidentni sukob između Amerike i Rusije mogao da dovede do otvrenog ratovanja. - Veoma sam alarmiran… »
Vesti dana »
SSP: Šapić se bavi imenom novog mosta preko Save a ne pominje pogibiju radnika na gradilištu
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih
Prvi talasi cunamija stigli do obale, vojska na ulicama, opsadno stanje u Japanu! Provere u Fukušimi nakon razornog zemljotresa od 7,7 rihtera (foto, video)
Kurir pre 28 minutajoš 35 povezanih
Vlada: Bez saglasnosti Ministarstva za evropske integracije nema usvajanja propisa usklađenih sa EU
In medija pre 2 satajoš 46 povezanih
"Ako se primirje okonča, bombe će eksplodirati" Oglasio se Tramp: "Sastanak sa Irancima mora da se održi, ne mislim da se iko igra, Vens stiže u Pakistan"
Kurir pre 3 minutajoš 71 povezana
Marta Kos: Brisel procenjuje da li Srbija i dalje ispunjava uslove za isplate iz finansijskih instrumenata EU
Insajder pre 18 minutajoš 17 povezanih